Survivor: Υποδοχή ήρωα για τον Τριαντάφυλλο που επέστρεψε στην Ελλάδα (βίντεο - εικόνες)

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε επιτέλους στην Ελλάδα, μετά από έξι μήνες παραμονής του στο Survivor, και όπως ήταν επόμενο επικράτησε χαμός στο αεροδρόμιο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε επιτέλους στην Ελλάδα, μετά από έξι μήνες παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο και όπως ήταν επόμενο επικράτησε χαμός στο αεροδρόμιο. Ο φωτογραφικός

φακός του TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκαν στο Ελ. Βενιζέλος και απαθανάτισαν τον τραγουδιστή κατά την άφιξή του στην πρωτεύουσα.

Εκεί τον υποδέχτηκαν κάμερες, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και φυσικά αρκετοί θαυμαστές του Ντάφυ που έσπευσαν να τον καλωσορίσουν πίσω στην Ελλάδα!

{gallery}triantafyllos{/gallery}

"Τα πιστόλια του δεν κάνουν λάθη, είναι ο Ντάφι" φώναζαν δεκάδες συγκεντρωμένοι οπαδοί του Τριαντάφυλλου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος κατά την άφιξή του. Ο πρώην παίκτης του Survivor είδε τον κόσμο να πανηγυρίζει σαν να ήταν... νικητής και να τραγουδάει το "Σπάω τα ρολόγια".

Οι στιγμές θύμιζαν άφιξη μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας που έχει κερδίσει κάποιον μεγάλο αγώνα. Μάλιστα οι θαυμαστές του Ντάφι περίμεναν να ανοίξει η πόρτα στις αφίξεις εκτός Σένγκεν, τραγουδώντας παλιότερες επιτυχίες σαν το "αν περάσεις την πόρτα", σε ένα άτυπο ποτ πουρί - συναυλία.

{https://youtu.be/wnT5lbvhttg}

Keywords
Τυχαία Θέματα