Survivor: Αυτά είπε ο μεγάλος νικητής Σάκης Κατσούλης για τη Μαριαλένα, τι θα κάνει τα κέρδη του (βίντεο, εικόνες)

«Τη λατρεύω, δεν θέλω να την πάρει από τη ζωή μου κανείς», είπε ο μεγάλος νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης για τη Μαριαλένα, ενώ αποκάλυψε τι θα κάνει τα κέρδη του, εικόνες από τον μεγάλο τελικό.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor και μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης... αποκάλυψε πολλά, όπως τη λατρεία του για τη Μαριαλένα,

ενώ έκανε γνωστό το τι θα κάνει τα κέρδη του. Κοντά στα... 100.000 ευρώ έβαλε, άλλωστε, στον τραπεζικό του λογαριασμό, φτάνοντας στη νίκη απέναντι στον Ηλία Μπόγδανο, μετά τον μεγάλο τελικό στο Άλσος Βεΐκου.

Ο νικητής του φετινού Survivor, μιλώντας στην εκπομπή «Love it» του «ΣΚΑΙ», ρωτήθηκε, ακόμα, για το πώς αισθάνθηκε που οι πρώην συμπαίκτες του προτιμούσαν να νικήσει ο Ηλίας Μπόγδανος και όχι εκείνος.

Ο Σάκης Κατσούλης, που έχει παίξει και μπάλα (σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η Προοδευτική) εξήγησε πως εξαιτίας της Μαριαλένας δεν είχε ανοιχτεί σε παρέες και δεν του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει αληθινές φιλίες. «Δεν με πείραξε που το 90% των παικτών ήθελε νικητή τον Ηλία», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης. Μιλώντας για τον Ηλία Μπόγδανο, ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε πως είναι φανταστικό παιδί και θα ήθελε να έχουν σχέσεις και έξω από το Survivor. Όπως είπε, μπήκε στο παιχνίδι για το αγωνιστικό κομμάτι γιατί βλέπει τον εαυτό του σαν αθλητή. Μιλώντας για τον Τζέιμς Καφετζή, ο Σάκης Κατσούλης είπε πως δέχτηκε τη συγγνώμη του για όσα είπε αλλά δεν μπορεί να τα σβήσει όλα...

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα

O νικητής του φετινού Survivor μίλησε και για τη σχέση του με την Μαριαλένα. Ο ίδιος ανέφερε ότι η σχέση τους σε καμία περίπτωση δεν ήταν σκηνοθετημένη, λέγοντας πως ήταν πάντα στο πλευρό της και ήταν εκεί για να την πάρει μια ζεστή αγκαλιά. Όσο για το λόγο που χώρισαν, είπε πως εξαιτίας της καραντίνας και του φανταρικού υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ τους. «Δεν έχω καμία σχέση με καμία μορφή βίας. Νομίζω ότι φαίνεται, δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν ξέρω καν τη λέξη βία. Δεν το αντιλαμβάνομαι καν. Και που μπαίνει στα αυτιά μου είναι πολύ αρνητικό. Ούτε καν με τριαντάφυλλα δεν χτυπάμε μια γυναίκα. Εννοείται πως είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα», απάντησε σε όσα έχουν ακουστεί εναντίον του για να συνεχίσει: «Η Μαριαλένα έχει απαντήσει σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά για το τι θέλει να κάνει μαζί της είπε χωρίς να δώσει σαφή απάντηση: «Τη λατρεύω, δεν θέλω να την πάρει κανείς από τη ζωή μου αλλά το ερωτικό κομμάτι είναι διαφορετικό».

Όπως έγινε γνωστό, καθόλου μικρά δεν είναι τα κέρδη του Σάκη Κατσούλη από το Survivor. Πώς θα τα διαθέσει λοιπόν; Ο Σάκης Κατσούλης είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Happy Day» στον «Alpha»:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλον τον κόσμο που μας έχει δείξει αυτή την αγάπη. Ήμασταν κλεισμένοι σε μια ζούγκλα και ξαφνικά έχουμε βγει στον πολιτισμό και εισπράττουμε όλη αυτή την αγάπη. Δεν έχουμε πιάσει κινητό, δεν ξέρουμε τι συμβαίνει. Παιδιά δεν υπάρχει πρόταση γάμου. Την κοπέλα την λατρεύω, την αγαπάω, μετά το παιχνίδι θα συζητήσουμε το οτιδήποτε, ήρθαμε πολύ κοντά, αλλά μέχρι εκεί».

Και πρόσθεσε: «Τα υπόλοιπα μετά το παιχνίδι, ούτε εμείς το ξέρουμε. Με το έπαθλο θα στηρίξω τις επιχειρήσεις μου. Τα υπόλοιπα θα πάνε σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Είναι μεγάλη βοήθεια να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο μέσα. Ήρθα κοντά της γιατί ήταν ο άνθρωπος που εμπιστευόμουν περισσότερο απ’ όλους».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Έτσι έφτασε στη μεγάλη νίκη

Ήταν ένας τελικός που τα είχε όλα εκτός από αγωνίσματα το βράδυ της Δευτέρας (05/07). Έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο πέρασαν μέσα σε λίγες ώρες μπροστά από τα μάτια των survivors που συμμετείχαν στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού που κράτησε το Survivor 4 στην κορυφή των μετρήσεων.

Η αναμέτρηση των δυο φιναλίστ αυτή τη φορά δεν είχε στίβο μάχης, αλλά ψηφοφορία και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ήταν ντέρμπι.

Ένα ντέρμπι που ανέδειξε νικητή με μικρή διαφορά τον Σάκη Κατσούλη. Ο 30χρονος επιχειρηματίας και πρώην τερματοφύλακας εκτός από τις εμπειρίες που σύλλεξε από τη συμμετοχή του στο πιο σκληρό ριάλιτι έφυγε και με 100.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Οι δηλώσεις του νικητή του φετινού Survivor

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε. Είπε ότι μέσα από το Survivor δημιουργήθηκε μια οικογένεια (εννοώντας τον Ντάφι και τη Μαριαλένα). «Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα μαστε μαζί ή όχι, αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου», είπε για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος ευχαριστώ τον κόσμο μέσα από τη καρδιά μου. Μακάρι να υπήρξε ένα μαγικό κουμπί να το πατήσουμε και να βρεθούμε στα σπίτια του κόσμου και να τον αγκαλιάσουμε για την αγάπη που μας έδειξε. Αλλά υπάρχει ένα μαγαζί στο Περιστέρι, όπου μπορεί να έρθει ο καθένας να βγάλω φωτογραφίες να τους πάρω μια αγκαλιά αλλά και να ακούσω και τα κακά».

Αυτές είναι οι δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου, του 29χρονου τραγουδιστή που έφτασε στην πηγή και για λίγο δεν ήπιε νερό:

Keywords
Τυχαία Θέματα