Survivor 2021: «Ο Τζέιμς είναι το άλλο μου μισό», λέει ο Νίκος Μπαρτζής (βίντεο)

Νικητές της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας ήταν οι Κόκκινοι, οι οποίοι απόλαυσαν και ένα εντυπωσιακό έπαθλο που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός. Οι παίκτες παρευρέθηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικοχορευτικά show του Άγιου Δομίνικου και διασκέδασαν στο έπακρο.

Οι Μπλε, ως οι ηττημένοι του αγωνίσματος, αναγκάστηκαν να ψηφίσουν ένα παίκτη προς αποχώρηση. Η κάλπη έδειξε ως πρώτο υποψήφιο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης που κέρδισε την ατομική ασυλία θα υποδείξει την Τρίτη (14/04) τον δεύτερο υποψήφιο.

«Δεν κοιμάμαι

ήσυχος» είπε στο συμβούλιο, απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού. «Πρώτη φορά έχω την ασυλία και είμαι σε πολύ δύσκολη θέση. Σίγουρα θέλω το καλό της ομάδας αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να ψηφίσω, ποιον να δώσω με αυτό το τοτέμ. Πρώτη φορά θα ήθελα να μην το έχω», είπε ο παίκτης.

«Πάντως είναι μετρημένα κουκιά» απάντησε ο Γιώργος Λιανός και συμπλήρωσε:

«Οι άντρες τους οποίους σκέφτεσαι είναι λογικά ο Κόρο, ο Κώστας και ο Παύλος. Ή σκέφτεσαι και τον Τζέιμς;».

«Ο Τζέιμς είναι το άλλο μου μισό» ήρθε αβίαστα η απάντηση του Νίκου. «Αυτός μου φτιάχνει την ψυχολογία και εγώ τη δική του. Δεν θα μπορούσα ποτέ να δώσω τον Τζέιμς. Χίλιες φορές να έχανα την ασυλία παρά να έδινα έναν καλό παίκτη κι ένα φίλο μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα