Survivor - Spoiler: Ανακοινώνεται η αποχώρηση Μπάρτζη από το reality (βίντεο)

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor αναμένεται να ανακοινωθεί η αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη -και μάλιστα από τα φαβορί για το έπαθλο-  από το νησί.

Ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκεται και οριστικά πλέον εκτός Survivor εξέλιξη που θα ανακοινωθεί στους υπόλοιπους παίκτες στο αποψινό συμβούλιο, όπως και οι νέες ομάδες που σχηματίζονται.

Οι νέες ομάδες των κόκκινων και των μπλε

όπως θα διαμορφωθούν θα συνεχίσουν από εδώ και στο εξής στο reality επιβίωσης, σε καμία ωστόσο δεν πρόκειται να βρίσκεται ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο Νίκος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από πόνους που είχε και στα δυο γόνατα και η κατάστασή του είναι τέτοια που δεν του επιτρέπει να συνεχίσει το «ταξίδι» του στο Survivor.

Έτσι, μετά τον Τζέιμς Καφετζή, ένα ακόμη μεγάλο φαβορί βρίσκεται εκτός παιχνιδιού αλλάζοντας πλήρως τις ισορροπίες.

Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως η αποχώρηση του Τζέιμς από το παιχνίδι ήταν και η αιτία η οποία ουσιαστικά «έσπρωξε» τον Μπάρτζη προς την αποχώρηση καθώς ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί, κλείνοντας, πως οι πρώτοι ψίθυροι για μια ακόμη οικειοθελή αποχώρηση έχουν ήδη ξεκινήσει. Και αυτή θα προκαλέσει αίσθηση, όπως εκείνη του Τζέιμς...

SURVIVOR 2021SPOILERREALITY
Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor - Spoiler, Ανακοινώνεται, Μπάρτζη,Survivor - Spoiler, anakoinonetai, bartzi