Super League: «Τρένο» ο Παναθηναϊκός που έκανε το «8Χ8», λύτρωση στο τέλος για την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε το εντυπωσιακό, νικηφόρο σερί του στην εφετινή Super League, περνώντας με 2-0 από τη Λαμία και κάνοντας έτσι το «8Χ8».

Μία νίκη που αποδείχθηκε «πύρρειος» για τους «πράσινους», καθώς «έχασαν» με τραυματισμούς πέντε (!) ποδοσφαιριστές τους (Αϊτόρ, Τσέριν, Ιωαννίδη, Παλάσιος, Τρουιγιέ) κατά

τη διάρκεια του αγώνα!

Τα γκολ των δύο Αργεντινών, Παλάσιος (23') και Σάντσες (73') έκαναν τη... διαφορά για το «τριφύλλι», που συνεχίζει το «απόλυτο» στο πρωτάθλημα.

Με πέναλτι του Άμπραμπατ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στο πρώτο «θρίλερ» της OPAP Arena, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Έτσι η Ένωση παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Έπειτα από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στους «Ζωσιμάδες», σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, που επίσης ήταν στο πρόγραμμα της Κυριακής (16/10).

Δύο φορές προηγήθηκε ο «Αγιαξ της Ηπείρου», με τους Κέβιν Ροσέρο (19’) και Κλόντιου Μπαλάν (76’), ισάριθμες ισοφάρισε η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, με τους Γιον Τοράλ (56’) και Ασάν Ντιουσέ (90’).

Έπειτα από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για την 8η αγωνιστική. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες, σε ματς που γρήγορα θα ξεχαστεί.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 17 Οκτωβρρίου με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η βαθμολογία

1. Παναθηναϊκός 8

2. ΑΕΚ 8

3. Βόλος 8

4. Ολυμπιακός 7

5. Άρης 8

6. ΠΑΟΚ 7

7. Ατρόμητος 8

. Παναιτωλικός 8

9. Αστέρας Τρίπολης 8

. Λαμία 8

11. ΟΦΗ 8

. ΠΑΣ Γιάννινα 8

13. Λεβαδειακός 8

14. Ιωνικός 8

#SUPER_LEAGUE #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΑΕΚ #ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ #ΟΦΗ #ΠΑΣ_ΓΙΑΝΝΙΝΑ #ΛΑΜΙΑ #ΑΣΤΕΡΑΣ_ΤΡΙΠΟΛΗΣ #ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα