Super League: «Μοιρασιά» στο Καραϊσκάκη για Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ξανά στο κόλπο της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός, η βαθμολογία των πλέι οφ

Χωρίς νικητή έληξαν οι αγώνες των πλέι οφ της Super League σε «Καραϊσκάκη» και «Βικελίδης», ενώ αντίθετα ο Παναθηναϊκός πήρε τρίποντο «χρυσάφι» επί του ΠΑΟΚ και… φουλάρει για Ευρώπη!

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι Ολυμπιακός

- ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική των play off.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, στην επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην ενεργό δράση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα (πέρασε αλλαγή στο 78ο λεπτό κι αποθεώθηκε από τον κόσμο) προηγήθηκαν με τον Καρβάλιο στο 30΄, ενώ ισοφάρισε ο Σιμάνσκι στο 43΄.

Την πιο σημαντική νίκη του (έως τώρα) στη σεζόν σημείωσε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 2-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off και «σκαρφάλωσε» ξανά στα ευρωπαϊκά «εισιτήρια».

Οι «πράσινοι» έβαλαν τέλος στο αήττητο σερί του δικεφάλου του Βορρά (16 αγώνες), βρίσκοντας δύο γκολ απ’ τους Αϊτόρ και Χουάνκαρ σε καθοριστικά σημεία του αγώνα. Μείωσε στο 70’ με τον Ζίβκοβιτς ο ΠΑΟΚ που «πολιόρκησε» στο τελευταίο 20λεπτο την άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά δεν μπόρεσε να βρει γκολ ισοφάρισης.

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Καλύτεροι οι «κίτρινοι» στο δεύτερο μέρος, είχαν δοκάρι με τον Κριστιάν Γκάνεα (51’), ωστόσο ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έμεινε «όρθιος» στη Θεσσαλονίκη για μια ακόμα φορά.

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία μέχρι τώρα στα πλέι οφ:

Βαθμολογία Super League Interwetten - 3η αγωνιστική Playοffs #slgr #slgrinterwetten #PlayOffs #matchday3 #Olympiacos #PAOK #AEK #Arisfc #Panathinaikos #PASGiannina pic.twitter.com/Tl2TGw9p6w

Super League Greece (@Super_League_GR) April 3, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League, Μοιρασιά, Καραϊσκάκη, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ευρώπης, Παναθηναϊκός,Super League, moirasia, karaiskaki, olybiako, aek, evropis, panathinaikos