Super League 1: Μεγάλο διπλό για Παναιτωλικό, 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (βίντεο)

Ο Παναιτωλικός έφυγε νικητής με 2-1 από το Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, κατακτώντας το πρώτο τρίποντο στο εφετινό πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φετινής Super League 1.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων πήρε προβάδισμα με τον Στέφανο Στρούγγη στο 44ο λεπτό, οι Αγρινιώτες ανταπέδωσαν με τον Νίκο Βέργο στο 72΄ κι έφτασαν στην ολική ανατροπή με τον Ρούντι Ζεστέντ στο 90΄, κι ενώ στο 90΄+5 ακυρώθηκε γκολ

του Στρούγγη με τη χρήση VAR.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπεντινέλι στο 84΄ με δεύτερη κίτρινη, κι ενώ ο ποδοσφαιριστής είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 61ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς – Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας (16’ Στρούγγης), Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο – Σάλομον, Ντένιτς – Κλωναρίδης (60’ Μπεντινέλι), Μουνίθ (81 Σπιριντόνοβιτς), Καρτάλης (60’ Πισάνο) – Κουλούρης.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεζ – Λούι, Κορνέλιους, Μαλής, Χουχούμης – Φλόρες, Βαρόνε (78’ Ντουάρτε) – Μεντόσα (60’ Βέργος), Ντίας, Μόρσεϊ (78’ Τσιγγάρας) – Καρέλης (60’ Ζέστεντ).

{https://youtu.be/31-djwI4wlQ?t=1}

Keywords
Τυχαία Θέματα