Super League 1: Έρχονται ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ σε κλειστά γήπεδα

Η κυβέρνηση μελετά νέα μέτρα για το 2022 και η εισήγηση από τους ειδικούς θα αφορά και τους αθλητικούς χώρους, με την πρόταση να κάνει λόγο για γήπεδα χωρίς θεατές από τη νέα χρονιά.

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, το σενάριο που εξετάζεται για όλους τους αγώνες στην Ελλάδα, περιλαμβάνει «λουκέτο» και κλειστά γήπεδα από την 3η Ιανουαρίου του 2022 και

για δύο εβδομάδες.

Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου θα υπάρξει νέα συνεδρίαση των ειδικών για τα μέτρα που θα τεθούν σε εφαρμογή κατόπιν απόφασης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αγώνες κεκλεισμένων των θυρών σε όλα τα αθλήματα και σε όλα τα γήπεδα.

Αναμένεται να υπάρξει σχετική απόφαση, όμως όλα δείχνουν ότι τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν τη νέα χρονιά σε άδειες εξέδρες, σε μία προσπάθεια να περιοριστεί ξανά ο κορονοϊός και η μετάλλαξη όμικρον.

Μεταξύ άλλων, και αν υποθέσουμε ότι το «λουκέτο» θα μπει όντως για 15 ημέρες, θα επηρεαστούν οι αγώνες:

Παναθηναϊκός - Άρης (Super League 1) ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (Super League 1) Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Super League 1) Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Euroleague) Ολυμπιακός - Ζενίτ (Euroleague) Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Euroleague)

Παράλληλα, υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και στο βόλεϊ, αλλά και στο πόλο, το χάντμπολ και όχι μόνο. Όλα τα μέτρα θα επηρεάσουν και τις μικρότερες κατηγορίες σε όλα τα αθλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League 1, Έρχονται, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ,Super League 1, erchontai, panathinaikos - olybiakos, aek - paok