Power pass... ξανά αλλά για λίγους

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξει ξανά το power pass για περιπτώσεις λαθών άφησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας το Σάββατο.

Στο Dnews φτάνουν πολλά μηνύματα αναγνωστών οι οποίοι είτε είχαν λάθος στον αριθμό παροχής είτε λάθος δηλωμένο το iban με αποτέλεσμα να μην έχουν πληρωθεί κατά την πρώτη πληρωμή.

Για τον λόγο αυτό, ο Κώστας Σκρέκας τόνισε πως όλα αυτά τα μηνύματα φτάνουν στο υπουργείο με αποτέλεσμα να εξετάζονται τρόποι που θα διορθώσουν τα προβλήματα.

Παρότι το ΥΠΟΙΚ διεμήνυε πως δεν υπάρχει

ενδεχόμενο να ανοίξει τροποποιητική αίτηση για το επίδομα ρεύματος - με σκοπό να περιοριστούν τα λάθη - ο υπουργός Ενέργειας σήμερα ανέφερε πως «εξετάζουμε τρόπους πώς θα διορθωθούν τα λάθη», όπως το πιο απλό λάθος στο iban.

Υπενθυμίζεται πως υπήρξαν δεκάδες καταγγελίες στο Dnews πως πολλοί δικαιούχοι δεν θα πληρωθούν καθώς διαπιστώθηκε λάθος στην αίτησή τους (όπως για παράδειγμα στον αριθμό παροχής τους).

Το λάθος του συστήματος και ταυτόχρονα η μη έγκαιρη ταυτοποίηση του λάθους από τους δικαιούχους είχε ως αποτέλεσμα να τους πιστωθούν λάθος χρήματα ή και καθόλου χρήματα.

#POWER_PASS #ΕΠΙΔΟΜΑ_ΡΕΥΜΑΤΟΣ #ΑΙΤΗΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Power,