Phantom: Συγκινητικό βίντεο με τον αδικοχαμένο υποσμηναγό να πετά πάνω από το χωριό του

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ήρθε στην επιφάνεια και δείχνει τη στιγμή που ο υποσμηναγός του μοιραίου «Φάντομ» πέταξε πάνω από το χωριό του, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στον πατέρα του.

Στα Δολιανά Αρκαδίας, το χωριό του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα που χάθηκε στη μοιραία εκπαιδευτική πτήση του Phantom, το πένθος είναι βαρύ. Ο πατέρας του ιπτάμενου αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι, ο γιος του πέταξε με μαχητικό πάνω από το χωριό του, κάνοντας

πραγματικότητα την επιθυμία του πατέρα του.

«Πάντα τον παρακαλούσα. Του έλεγα "έλα και μια φορά κοντά στο σπίτι, να σε δω. Κάνε έναν ελιγμό να σε δω". Μια μέρα, με πήρε και μου είπε να πάω σε ένα σημείο κοντά στο σπίτι. Και πήγα. Περάσανε με κάποιον άλλον συνάδελφο. Ήταν τόσο μεγάλη η ευχαρίστησή μου. Όταν τον είδα είπα "Θεέ μου, ολοκληρώθηκα". Δεν μου έκανε ποτέ αυτή την χάρη", τόνισε ο Κώστας Τουρούτσικας.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου υποσμηναγού χαρακτήρισε «τελειωτικό χτύπημα» στην οικογένεια αυτό που συνέβη. «Ήταν ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο, πολύ μεθοδικό και δεν θα μπορέσουμε να το αντέξουμε αυτό το πλήγμα. Και το κυριότερο ότι δεν σκοτώθηκε από μόνος του. Άλλος οδηγούσε, δεν θέλω να πω ότι έφταιγε ο πρώτος ο πιλότος. Εγώ σαν πατέρας πώς το βλέπω. Το παιδί μου ήταν συγκυβερνήτης τη συγκεκριμένη μέρα και σκοτώνεται. Δεν ήταν στο χέρι του να κάνει κάτι. Δεν βοήθησε τον εαυτό του γιατί ήταν συγκροτημένος πιλότος. Δεν έκανε extreme πράγματα. Το ήξερα και από άλλους συναδέλφους του. Αν οδηγούσε μόνος του μπορεί και να ζούσε. Η τύχη το έφερε να είναι πίσω. Χωρίς να θέλω - το ξαναλέω- να μειώσω τις ικανότητες του άλλου πιλότου. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που σκοτώνει" είπε ο πατέρας του 29χρονου στο Mega.

«Πέρασε από τη ζωή στον θάνατο σε χρόνο dete. Χωρίς καμία βοήθεια. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Θα με τυραννάει πάντα αυτό το ερώτημα» πρόσθεσε.

Ο Φλώρος στην οικογένεια του υποσμηναγού

Την οικογένεια του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του F-4 Phantom χθες στη θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας, επισκέφτηκαν την Τρίτη στην Αρκαδία ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο αρχηγός του ΓΕΑ αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

#PHANTOM #ΧΩΡΙΟ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΠΙΛΟΤΟΣ #ΠΟΛΕΜΙΚΗ_ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ #ΦΑΝΤΟΜ
Keywords
Τυχαία Θέματα