O Τσίπρας έβαλε την γραβάτα και την ... ξαναέβγαλε: ''Θα συνεχίσω τις μάχες με την στολή της εργασίας''

Στο Ζάππειο βρέθηκε ο πρωθυπουργός για την φιέστα του χρέους και έβγαλε την γραβάτα του!

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι ο Αλέξης Τσίπρας για πρώτη φορά φόρεσε γραβάτα, ενώ στο τέλος της ομιλίας του έβγαλε συμβολικά τη γραβάτα του και δήλωσε πως θα συνεχίσει να δίνει μάχες για νίκες, με τη στολή εργασίας του, όπως κάνει τόσο καιρό.

"Κερδίσαμε μια μάχη όχι όμως τον πόλεμο, ο πόλεμος είναι εκεί έξω, υπάρχουν αδικίες που θα αποκαταστήσουμε και κάθε φορά που θα

πετυχαίνουμε νίκες, θα φοράμε και γραβάτα", είπε ο Αλ. Τσίπρας ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

"Η χώρα είναι δεσμευμένη στους στόχους που έχει συμφωνήσει να επιτυγχάνει για να αποπληρώνει τις υποχρεώσεις της, αλλά από εδώ και στο εξής με πολύ μεγαλύτερο χώρο δημοσιονομικό για ελαφρύνσεις και για τη κάλυψη των αναγκών και την επούλωση των πληγών της κρίσης",ανέφερε.

"Και το κυριότερο, από εδώ και στο εξής", πρόσθεσε, "η επιλογή των μέσων της πολιτικής για να επιτευχθούν οι στόχοι θα ανήκουν από δω και στο εξής αποκλειστικά στις εκλεγμένες από τον ελληνικό λαό κυβερνήσεις και όχι σε τεχνοκράτες ξένους που θα έρχονται να μας υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνουμε".

Σημείωσε ότι "το καθεστώς άρσης κυριαρχίας που επιβλήθηκε στη χώρα από το 2010 και μετά, ο γνωστός σε όλους μας μνημονιακός καταναγκασμός, ο μηχανισμός που επιβάλλει μέτρα για εκταμιεύσεις δανείων έλαβε τέλος, έκλεισε τον κύκλο του οριστικά".

«Τον Σεπτέμβριο του '19 θα ζητήσουμε εκ νέου την εντολή του λαού για να σηκώσουμε την Ελλάδα ψηλότερα» τόνισε.

O Tσίπρας με γραβάτα στο Ζάππειο

Keywords
Τυχαία Θέματα