O Πολάκης και οι παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή» (ηχητικό ντοκουμέντο)

Σε ηχητικό ντοκουμέντο που καταγράφηκε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Κυριακή, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ακούγεται να περιγράφει τρόπους παρέμβασης στη Δικαιοσύνη σε συνέχεια όσων είχε αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές αν «κάποιοι» οδηγηθούν στις φυλακές.

Μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης σημειώνει

συγκεκριμένα βήματα για τη διαδικασία αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα», περιγράφοντας αναλυτικά τρόπους παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.

Το ηχητικό ντοκουμέντο δημοσιεύθηκε στο site parapolitika.gr. Ο κ. Πολάκης αναφέρει πως «Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη αυτό που κάνει. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την ψηλή κουλτούρα. Αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε και δεν το αφήνουμε, αλλά πρέπει να τους σπρώχνουμε περισσότεροι και πρέπει να βγαίνει και στον λόγο μας».

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σημείωσε: «Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».

Keywords
Τυχαία Θέματα