Netflix: Ο Spy που... τα σπάει (video)

Το φθινόπωρο έφτασε και ο χειμώνας είναι προ των πυλών. Αυτό που μένει λοιπόν είναι να βρείτε μία καλή σειρά στο Netflix που θα σας κρατήσει συντροφιά. Εμείς σας προτείνουμε την σειρά «The Spy».

Παρά το γεγονός ότι η ζωή του κατάσκοπου της Μοσάντ Ίλαϊ Κοέν δεν ήταν ευρέως γνωστή αλλά περιοριζόταν στα σύνορα του Ισραήλ,η σειρά «TheSpy» από το Netflix έχει καταφέρει από την προηγούμενη εβδομάδα να κερδίσει την προσοχή μας. Αυτό που φαίνεται

να εντυπωσίασε τους θεατές του Netflix ήταν το σκηνικό έντασης στην Μέση Ανατολή στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και η προσωπική ιστορία του κατασκόπου.

Παρά το γεγονός ότι στην μίνι σειρά παραγωγής έξι επεισοδίων της γαλλικής εταιρείας Legende, τον κατάσκοπο -που θρυλείται ότι έφτασε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του στρατιωτικού, τότε πρωθυπουργού και προέδρου της Συρίας Αμίν αλ Χαφίζ τρία χρόνια πριν τον Πόλεμο των Έξι Ημερών- παίζει ο ηθοποιός Σάσα Μπάρον Κοέν που είναι γνωστός για τους κωμικούς του ρόλους, η ζωή του Ίλαϊ Κοέν κάθε άλλο παρά με κωμωδία έμοιαζε.

«Μία ζωή στο παρασκήνιο», έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς τη ζωή του Κοέν ο οποίος ζούσε στα άκρα και σε επικίνδυνες συνθήκες. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές καταστάσεις αυτής της ζωής είναι και τα σεξουαλικά όργια που διοργάνωνε στο σπίτι που είχε στην Δαμασκό για να… παρακολουθεί τους στρατιωτικούς και πολιτικούς αξιωματούχους της Συρίας την τετραετία 1961-1965.

Εν τέλει η δράση του Κορυφαίου Συμβούλου του Υπουργείου Άμυνας της Συρίας αποκαλύφθηκε από τις υπηρεσίες αντικατασκοπείας της Συρίας και έπειτα από μια σύντομη δίκη ο κατάσκοπος της Μοσάντ εκτελέστηκε στις 18 Μαΐου 1965.

Keywords
Τυχαία Θέματα