Mr. Jumbo: «Ποτέ την Κυριακή» αλλά για όλους

Υπέρμαχος της πενθήμερης εργασίας εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης των Jumbo Απόστολος Βακάκης αρκεί να «ισχύει για όλους». Δεν έχει περάσει καιρός από την στιγμή που η απόφαση της εταιρείας να ανοίξει τα καταστήματά της όλες τις Κυριακές του χρόνου σε πολλές περιοχές της χώρας, έφερε μεγάλες αντιδράσεις.

Μάλιστα το Dikaiologitika News είχε φέρει στο φως

της δημοσιότητας καταγγελίες από εργαζομένους για εύπλαστα, ξεχειλωμένα ωράρια αλλά και την απάντηση της εταιρείας Jumbo.

Ως γνωστόν, η απόφαση του ομίλου Jumbo να προχωρήσει στο άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές σε Πρέβεζα και Κατερίνη έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των εμπορικών συλλόγων και των σωματείων των δύο πόλεων. Οι εργαζόμενοι ανησυχούν πως η κίνηση της εταιρείας θα αποτελέσει το έναυσμα για να λειτουργήσουν και άλλες αλυσίδες, κάτι που θα αποβεί σε βάρος των μικρότερων εμπορικών επιχειρήσεων.

«Η επιλογή των συγκεκριμένων καταστημάτων έγινε με κριτήριο ότι είναι στη μέση του πουθενά της αντίστοιχης τουριστικής περιοχής και λόγω της ανάγκης να μην υστερούν έναντι του ανταγωνισμού», σημειώνει ο Απόστολος Βακάκης μιλώντας στην «Ημερησία» που κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής».

Διαβάστε επίσης:

Αντιδράσεις για Jumbo που ανοίγουν όλες τις Κυριακές - Σοβαρές καταγγελίες για «εργασιακή γαλέρα», τι απαντά η εταιρεία

«Οι εργαζόμενοι στα Jumbo καταγγέλλουν κρυμμένοι κι undercover» - Τι απαντά η εταιρεία

Keywords
Τυχαία Θέματα