Mισισίπι: Νηπιαγωγός τρομοκρατεί παιδιά με μάσκα γιατί λέει πως ήταν «κακά»

Νηπιαγωγός στο Μισισίπι τρομοκρατεί παιδιά με μάσκα.

Οργή και αποτροπιασμό προκαλλεί η πράξη μιας νηπιαγωγού σε παιδικό σταθμό του Μισισίπι η οποία χρησιμοποίησε μια τρομακτική αποκριάτικη μάσκα για να τιμωρήσει, όπως λέει, τα «κακά παιδιά».

Ένα από τα βίντεο που κοινοποιήθηκαν ευρέως στο διαδίκτυο δείχνει έναν εργαζόμενο παιδικού σταθμού να λέει στη γυναίκα με τη μάσκα να αποφύγει ορισμένα νήπια που ήταν «καλά», λέγοντας «μην τα πιάσετε».
Στο βίντεο, τα παιδιά φαίνονται να κλαίνε με αναφιλητά καθώς η γυναίκα κάνει το γύρο αρκετών τάξεων, φωνάζοντας και ουρλιάζοντας τρομοκρατώντας

τα μικρά.

Ένα κοριτσάκι που προσπαθούσε να φάει το μεσημεριανό του, τρόμαξε όταν μια εργαζόμενη στον παιδικό σταθμό με μια ανατριχιαστική αποκριάτικη μάσκα την πλησίασε και της φώναξε στο πρόσωπο.

{https://twitter.com/MailOnline/status/1578188382651416576?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1578188382651416576%7Ctwgr%5Ee6295051014c575c56d67c38e9fca89122122303%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ieidiseis.gr%2Fkosmos%2F166688%2Fdaskala-se-paidiko-stathmo-foraei-maska-ourliazei-kai-kanei-ta-paidia-na-tremoun}

Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη γυναίκα να γέρνει σε ένα παιδί που ήταν «κακό» και να ρωτάει «είσαι κακός; Πρέπει να σε πάω έξω;». Το παιδί, φανερά αναστατωμένο και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του από τη γυναίκα με τη μάσκα, φωνάζει «όχι» και κουνάει το κεφάλι του.
Παρά την απάντησή του, η γυναίκα ουρλιάζει μπροστά στο πρόσωπο του αγοριού. «Το καλό που σου θέλω να κάτσεις φρόνιμα», του λέει και απομακρύνεται, αφήνοντάς το τρομοκρατημένο.

Η υπάλληλος όμως δεν σταματά εκεί. Πηγαίνει σε μια άλλη αίθουσα πάλι φορώντας την τρομακτική μάσκα, προειδοποιώντας το δεύτερο γκρουν να... «προετοιμαστεί».
Τουλάχιστον τρία παιδάκια εμφανίζονται να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ράφια ενώ η γυναίκα κοπανάει την πόρτα. Όταν μπαίνει μέσα, ακούγονται τα φοβισμένα ουρλιαχτά τους. Πλησιάζει τα παιδιά και αρχίζει να κυνηγάει ένα νήπιο που κλαίει και προσπαθεί να ξεφύγει. Αφού τα διατάζει να συμμαζέψουν, αρχίζει ξανά να φωνάζει.

Μια υπάλληλος του παιδικού σταθμού που ισχυρίζεται ότι τράβηξε τα βίντεο, μοιράστηκε μια μακρά ανάρτηση στο Facebook την Πέμπτη, λέγοντας ότι κατέγραψε τα περιστατικά όχι επειδή το θεωρούσε αστείο, αλλά επειδή προσπαθούσε να δείξει στους γονείς τις ενέργειες των συναδέλφων της, γράφει η Dailymail.

Δείτε το βίντεο:

{https://youtu.be/I1O9utFHPSw}

#ΜΙΣΙΣΙΠΙ #ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ #ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Mισισίπι, Νηπιαγωγός,Misisipi, nipiagogos