Microsoft: Κέρδη που ξεπέρασαν τις προσδοκίες της Wall Street

Τα κέρδη της Microsoft Corp από την εμπορική προώθηση της τεχνολογίας (Azure Cloud) ξεπέρασαν τις προσδοκίες της Wall Street.

Αναλυτικά, η Microsoft Corp ανακοίνωσε χθες τα οικονομικά αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου, με τις πωλήσεις και τα κέρδη της να ξεπερνούν τις προσδοκίες της Wall Street, με κινητήρια δύναμη την αύξηση της κερδοφορίας από

την εμπορική προώθηση της τεχνολογίας (Azure cloud) που είναι ανταγωνιστική αντίστοιχης τεχνολογίας που προωθεί η Amazon.com

Η τιμή των μετοχών της Microsoft κατέγραψε ιστορικό υψηλό, μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων. Τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα αντανακλούν την προσέγγιση του διευθύνοντος συμβούλου Σάτια Ναντέλα, ο οποίος για τέσσερα χρόνια επαναπροσδιόρισε την Microsoft γύρω από την τεχνολογία cloud, αναδεικνύοντας την υπολογιστική δύναμη και τις σχετικές δομές τεχνολογίας, στις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η τεχνολογία Azure cloud, που είναι πλήρως ανταγωνιστική της Amazon cloud, αύξησε τα έσοδά της κατά 62% στο τέλος του οικονομικού τριμήνου που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα