MasterChef 5 spoiler: To τρέιλερ «μαρτυρά» την απίστευτη αποχώρηση φαβορί

Οι πληροφορίες λένε ότι θα αποχωρήσει γυναίκα από το MasterChef 5 και αυτή θα είναι η Μαργαρίτα, το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και νικήτρια του Silver Award δεν θα καταφέρει να φτάσει πιο ψηλά.

Δοκιμασία αποχώρησης έχει το αποψινό μενού του MasterChef 5 και από ότι φαίνεται όλα θα ανατραπούν στο αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής.

Η κόκκινη ομάδα ήταν η νικήτρια στην ομαδική δοκιμασία με το ταίριασμα της σαμπάνιας κι έτσι η μπλε οδηγήθηκε πρώτα στη δοκιμασία ασυλίας.

Η

Μαργαρίτα χάρηκε κερδίζοντας τα 10.000 ευρώ του Silver Award, αλλά δεν κατάφερε να δώσει στην ομάδα της τη νίκη. «Ήρθε η δικαίωση της Λίας και εμένα η κατρακύλα μου», είπε.

Έτσι, η Μαργαρίτα αποφάσισε να μην λάβει μέρος και να αναλάβει τις ευθύνες της επειδή ήταν η αρχηγός της ομάδας.

Η Μαργαρίτα αρνήθηκε να συμμετάσχει καθώς θεώρησε ότι φέρει μέρος της ευθύνης για την ήττα της ομάδας. Κριτές και συμπαίκτες απάντησαν ότι δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο, αφού η δοκιμασία ήταν ομαδική.

Ο Στέφανος προσπάθησε πολύ να πείσει την Μαργαρίτα να αγωνιστεί. Ήταν αδύνατο όμως. Η ίδια έχει ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν. Μαζί της θα μαγειρέψει και η Μαρία με τον Παναγιώτη που θα ψηφιστούν.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αποχώρηση γυναίκας από το MasterChef 5 και αυτή θα είναι η Μαργαρίτα. Το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και νικήτρια του Silver Award δεν θα καταφέρει να φτάσει πιο ψηλά.

Όπως γράφει το Queen. gr tα spoiler δίνουν και παίρνουν για την αποχώρησή της, όμως το spoiler επιβεβαιώθηκε και με έναν άλλο τρόπο. Όπως φαίνεται στο trailer του σημερινού επεισοδίου στο τέλος που βλέπουμε τη διπλωμένη ποδιά πάνω στον πάγκο φαίνονται γράμματα από το όνομα του παίκτη που αποχωρεί.

Θέλει αρκετή προσήλωση και συγκέντρωση όμως θα δεις πως φαίνεται ένα «ρ» και ένα «γ» από το όνομα της Μαργαρίτας. Το Twitter το εντόπισε έχει κάνει αρκετά printscreen που θα δεις και παρακάτω στη gallery, αλλά είναι έξαλλο με την αποχώρηση αυτή.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τα tweets με το hashtag #MasterChefGR και την τελευταία ώρα έχουν γραφτεί πάνω από 180 tweets.

Δείτε το βίντεο που «προδίδει» την αποχώρηση

{https://youtu.be/0YdoFRLguoY}

 Αν τελικά θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, θα φανεί σε λίγο στο επεισόδιο του MasterChef που θα μεταδοθεί στις 21:00, στο Star.

Keywords
Τυχαία Θέματα