Magenta Moments: Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης της COSMOTE TELEKOM
Μοναδικές εμπειρίες, πολυάριθμα προνόμια, δώρα και αποκλειστικές προσφορές από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, χάρη στη δύναμη της TELEKOM.
Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης Magenta Moments φέρνει σε όλους τους πελάτες της, ιδιώτες και επαγγελματίες, η COSMOTE TELEKOM. Το Magenta Moments, που αναβαθμίζει το COSMOTE
Με το Magenta Moments οι πελάτες της COSMOTE TELEKOM συλλέγουν «καρδιές» μέσα από διάφορες ενέργειες, τις οποίες μπορούν μετά να εξαργυρώσουν, οποιαδήποτε στιγμή, σε αποκλειστικές εμπειρίες, προσφορές από συνεργαζόμενες εταιρείες και συμμετοχές σε διαγωνισμούς.
Μοναδικές Magenta Moments εμπειρίες
Αποκλειστικά μέσα στα apps της COSMOTE TELEKOΜ και του WHAT’S UP, στην ενότητα “Moments”, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν εύκολα να δουν και να ενεργοποιήσουν τα προνόμια του προγράμματος. Ειδικότερα, στο Magenta Moments οι χρήστες απολαμβάνουν:
πολυάριθμα προνόμια, δώρα και προσφορές από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών που συνεχώς εμπλουτίζεται πρόσβαση για όσους πελάτες ταξιδεύουν στο εξωτερικό σε τοπικές προσφορές χωρών όπου δραστηριοποιείται η TELEKOM (Αυστρία, Ουγγαρία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Τσεχία, Σλοβακία, Πολωνία) μοναδικές εμπειρίες στα μεγαλύτερα μουσικά & αθλητικά events, ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσκλήσεις για κινηματογραφικές βραδιές και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, δωροεπιταγές για shopping κ.ά., τα οποία μπορούν να κερδίσουν μέσα από διαγωνισμούς τηλεπικοινωνιακά δώρα από την COSMOTE TELEKOM.Επίσης, στο Magenta Moments, μόνο στην COSMOTE TELEKOM, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να έχουν 12 μήνες δωρεάν συνδρομή στο Perplexity Pro, μια από τις κορυφαίες ΑΙ μηχανές απαντήσεων, που παρέχουν στον χρήστη μια τεράστια δεξαμενή διαδικτυακών πληροφοριών.
«Στην COSMOTE TELEKOM θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας αξέχαστες εμπειρίες και μοναδικά προνόμια. Θέλουμε να τους δίνουμε αξία. Γι’ αυτό και φέρνουμε τo Magenta Moments, ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης που οι πελάτες μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αξιοποιώντας τη δύναμη της TELEKOM, φέρνουμε ένα ακόμα Magenta προϊόν, κάνοντας πράξη τη νέα μας υπόσχεση, να συνδέουμε τον κόσμο των πελατών μας, μέσα από ακόμα πιο προηγμένες, αξιόπιστες και ανταγωνιστικές υπηρεσίες», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Commercial Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ.
Ευρύ δίκτυο συνεργατών σε Ελλάδα και εξωτερικό
Πάνω από 120 συνεργάτες από κορυφαία brands από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στο Magenta Moments, σε κατηγορίες όπως ξενοδοχεία, ταξίδια, ψυχαγωγία, θέατρα, τεχνολογία, τρόφιμα και ποτά, μόδα, καλλυντικά, κ.ά. Στους συνεργάτες του προγράμματος συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, ο Perplexity ΑΙ βοηθός, και οι: Hellenic Seaways, ANEK Lines, IKEA, Sephora, Aegean, Intersport, Uber, Nespresso, Θερινοί Κινηματογράφοι και Village Cinemas, Goody’s, Everest, πρατήρια Shell, Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και πολλοί άλλοι.
Συλλογή & εξαργύρωση «καρδιών»
Στο Magenta Moments οι χρήστες συλλέγουν «καρδιές» με:
καθημερινές επισκέψεις στο app της COSMOTE TELEKOM σύσταση σε φίλους συμμετοχή σε παιχνίδια ή διαγωνισμούς πληρωμή λογαριασμών ή/και ανανεώσεις υπολοίπου στο καρτοκινητό μέσα από το app της COSMOTE TELEKOM, επιλέγοντας «Πληρωμή με payzy app» παραγγελίες από το ΒΟΧ delivery app ασφάλεια οχήματος, σπιτιού, σκάφους, απόκτηση κάρτας υγείας ή ανανέωση ασφάλειας στο COSMOTE Insurance εγγραφή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης ΓΕΡΜΑΝΟΣ G+ και αγορές προϊόντων τεχνολογίας ή και συμμετοχή σε διαγωνισμούς και παιχνίδια στο G+ App.Οι «καρδιές» δεν έχουν χρηματική αξία, είναι προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται.
{https://www.youtube.com/watch?v=r4VOpzCCTRo&t=1s}
#COSMOTE_TELEKOM- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Φωτιά τώρα: Εικόνες καταστροφής, μέσα σε σπίτια οι φλόγες (photos)
- Ελβετία: Η χώρα έφθασε νωρίτερα στην «Ημέρα απώλειας των παγετώνων»
- Φωτιά στο Κορωπί: Βελτιωμένη εικόνα - Μάχη με διάσπαρτες εστίες
- Κάτοικος Κορωπίου για τη μεγάλη φωτιά: Γλίτωσαν σπίτια εκεί που καθάρισαν τα οικόπεδα
- Χάος στο μετρό του Λονδίνου από πυρκαγιά – Βίντεο, φωτογραφίες
- Μαγειρεύουμε ελαφριά και καλοκαιρινά λαδερά: Ένα πλήρες μενού για όλο το Σαββατοκύριακο
- Μάρκος Σεφερλής: «Επικοινώνησε η αδερφή του Νότη Σφακιανάκη μαζί μου, “τι ετοιμάζει πάλι ο μέγας Σεφερλής;” είπε»
- Φωτιά τώρα στο Κορωπί: Καίγονται σπίτια και εκκενώνονται τρεις οικισμοί
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη φωτιά στο Κορωπί - Ποιοι δρόμοι έκλεισαν
- Ανήλικος ο οδηγός που παρέσυρε διανομέα στο κέντρο του Ηρακλείου και εξαφανίστηκε – «Έτρεχε με 100 χλμ./ώρα»
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Dikaiologitika

- Τελευταία Νέα Dikaiologitika
- Magenta Moments: Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης της COSMOTE TELEKOM
- Βάσεις 2025: Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Ειδικών Μαθημάτων
- Φωτιά τώρα στην Αρχαία Ολυμπία
- ΟΗΕ για Γάζα: Τουλάχιστον 613 φόνοι σε σημεία διανομής βοήθειας
- KKE για αποφυλακίσεις στελεχών Χρυσής Αυγής: «Απαράδεκτη προσπάθεια ξεπλύματος των εγκληματικών τους πράξεων»
- Και όμως υπάρχει ένας ηθοποιός που σνομπάρει τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ
- Μάιος: Ένας μήνας αφιερωμένος στην ευεξία και την αυτοφροντίδα για τους εργαζομένους του ομίλου Fourlis
- Βεντέτα Φλωρίδη - ΠΑΣΟΚ
- Ο Owen Wilson πρωταγωνιστεί στη νέα διεθνή καμπάνια της Wolt
- Είναι πολλά τα λεφτά Νόλαν: Πόσο θα κοστίσει η επική Οδύσσεια
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Η easyJet εγκαινιάζει σήμερα τη θερινή συλλογή δωρεών για το 2025 μέσα στα αεροσκάφη της, με στόχο την υποστήριξη του Ταμείου Έκτακτης Ανάγκης για Παιδιά της UNICEF, ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα πιο ευάλωτα παιδιά και οι οικογένειες θα λάβουν την απαραίτητη στήριξη και βοήθεια που τόσο χρειάζονται. Όταν ξεκινά μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, οι ομάδες της UNICEF, σε συνεργασία με τοπικούς εταίρους
- Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 17χρονο Παλαιστίνιο που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 35χρονο διανομέα
- Το ντοκιμαντέρ του Ολυμπιακού «ταξιδεύει» μέσω Amazon σε όλο τον κόσμο!
- Τι ισχύει με την άφιξη του Βαλαντσιούνας στην Αθήνα – Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θέλει υποδοχή με κάμερες και κόσμο
- Νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας (video)
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 7 έως 11 Ιουλίου
- Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο της Παναγούλας Ανδρέα Παβέλη.
- Πανελλαδικές 2025: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων
- Γιατί οι Αμερικάνοι γιορτάζουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στις 4 Ιουλίου