Tραγουδιστές αποχαιρετούν τον Mad Clip, οι αναρτήσεις των Snik, Φουρέιρα, Josephine, FY (εικόνες, βίντεο)

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον θάνατο του γνωστού τράπερ Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο. Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν, και πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να το πιστέψουν.

Σε κατάσταση σοκ συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική είδηση του θανάτου του

Χιλιάδες θαυμαστές και φίλου του τον αποχαιρετούν σε συγκινητικές αναρτήσεις. Ανάμεσα στους φίλους του που θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο μέσα από τα social media

είναι και ο επίσης τράπερ FY o oποίος ανέσυρε από το αρχείο του κάποια κοινά τους στιγμιότυπα εκφράζοντας τη θλίψη και το σοκ για την τραγική αυτή εξέλιξη.

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα, με την οποία είχαν κάνει μαζί την μεγάλη επιτυχία «Μπορεί» και που ήταν το βράδυ πριν σκοτωθεί παρέα σε γάμο φίλων τους, ανέβασε μια φωτογραφία που δείχνει ένα μαύρο φόντο και δεν έγραψε τίποτα προς το παρόν, δείχνοντας έτσι το πένθος της.

{https://www.instagram.com/p/CTUITufgSql/?utm_source=ig_web_button_share_sheet}

SNIK

Reast easy my friend, έγραψε μεταξύ άλλων ο τράπερ Snik.

{https://www.instagram.com/p/CTTwzo4jsC4/?utm_source=ig_web_button_share_sheet}

FY

«Τόσα πολλά βράδια μιλώντας στο τηλέφωνο μαζί σου ή αγκαλιάζοντάς σε αδερφέ μου. Η μνήμη σου θα είναι πάντα ζωντανή. Θα μου λείψεις», γράφει μεταξύ άλλων στα stories του ο FY.

{https://www.youtube.com/watch?v=zQW4nvdsl8E}

Josephine

Η τραγουδίστρια Josephine με την οποία κυκλοφόρησε το τραγούδι «Φήμη» ανέβασε story που έγραφε «Η καρδία μου πονάει, αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου»

Χρήστος Μάστορας

Από την άλλη ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε story στο instagram, Που έγραψε «πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια, δεν μπορώ να το πιστέψω»

Και η Χαρά Βέρρα έκανε ανάρτηση για τον Mad Clip

{https://twitter.com/XaraVerra/status/1433288396647116800?s=20}

Keywords
Τυχαία Θέματα