Lidl Ελλάς: Μια καμπάνια που «μας κοιτάει στα μάτια» και κλέβει τις εντυπώσεις

Η νέα εταιρική επικοινωνία της Lidl Ελλάς έχει τίτλο, story και σχεδιασμό που κλέβουν τις εντυπώσεις. Όσο για την περίοδο της καραντίνας, η εταιρεία είχε ήδη προλάβει να «κερδίσει» την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών για άλλη μια φορά.

Το κεντρικό μήνυμα της δυνατής καμπάνιας με τίτλο «Σας κοιτάμε στα μάτια» εμπεριέχει όλες τις διαβεβαιώσεις που ψάχνει ένας καταναλωτής στο χώρο από τον οποίο εξαρτάται ένα σημαντικό μέρος

της καθημερινότητάς του, το σούπερ μάρκετ δηλαδή.

Όπως αναφέρεται στην καμπάνια: «Σήμερα στη Lidl Ελλάς προχωράμε με σταθερά βήματα σε μία νέα, προσαρμοσμένη κανονικότητα, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της εποχής. Αυτές τις στιγμές που ο κόσμος αλλάζει εμείς στεκόμαστε με δύναμη, σεμνότητα και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία.

Επενδύουμε, όπως πάντα, στις αξίες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της φιλοσοφίας μας, αναλαμβάνοντας έναν σημαντικό ρόλο ευθύνης. Έναν ρόλο που πρέπει να εμπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη, όπως ένα σούπερ μάρκετ οφείλει να κάνει.

Ξέρουμε, όμως, ότι για να σηκώσεις το κεφάλι και να κοιτάξεις κάποιον στα μάτια, πρέπει πρώτα να έχεις κοιτάξει χαμηλά. Να έχεις σκύψει πάνω από όλα όσα έχουν αξία. Και εμείς έχουμε κοιτάξει τα πάντα. Γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Και στα Lidl τη δουλειά μας την κάνουμε πάντα με δύναμη, σεμνότητα και πολύ μεγάλη ευθύνη».

Οι δεσμεύσεις της Lidl Ελλάς, η συνεργασία με Έλληνες προμηθευτές και τα υψηλά standard ασφαλείας

Οι άνθρωποι του μεγάλου brand σούπερ μάρκετ διαβεβαιώνουν το κοινό τους πως λειτουργούν με γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας σε κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας τηρούνται στο ακέραιο, από την παραγωγή και την αποθήκευση των προϊόντων, μέχρι τη μεταφορά και την τοποθέτησή τους στα ράφια των καταστημάτων Lidl.

Έχοντας ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της φρεσκάδας και τη διατήρηση της αλυσίδας ψύξης τους, η Lidl Ελλάς εφαρμόζει συστηματικούς ελέγχους και αυστηρές, τυποποιημένες διαδικασίες. Την ίδια ώρα, διατηρεί σταθερές σχέσεις συνεργασίας με πάνω από 400 Έλληνες προμηθευτές. Σχέσεις μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελείς, σχέσεις εμπιστοσύνης.

Όπως περιγράφουν οι άνθρωποι της Lidl Ελλάς, οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία του να έχουν συνεργάτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και τους ίδιους στόχους με την εταιρεία - να προσφέρουν δηλαδή κάθε μέρα τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα στους καταναλωτές. Αξιοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία επεξεργασίας πρώτων υλών και τροφίμων. Περιορίζοντας την ανθρώπινη παρέμβαση και επαφή με τα τρόφιμα. Μεριμνώντας ώστε προϊόντα, όπως το κρέας και τα ψάρια, να συσκευάζονται σε τροποποιημένη και προστατευμένη ατμόσφαιρα που εγγυάται, πέρα από την ασφάλεια, και την αυξημένη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Το σταθερό value for money κι η κοινωνική αλληλεγγύη

Με αυξημένα αντανακλαστικά και μέσω μιας σειράς πρωτοβουλιών η Lidl Ελλάς κινήθηκε άμεσα, απαντώντας με πράξεις στις ιδιαίτερες ανάγκες που δημιουργήθηκαν την περίοδο της υγειονομικής κρίσης. Έτσι, η εταιρεία απέδειξε με πράξεις ότι η έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης υπάρχει στο DNA της.

Όπως ήδη γνώριζαν καλά οι Έλληνες καταναλωτές και διαπίστωσαν ακόμα περισσότερο την περίοδο της καραντίνας, η Lidl Ελλάς διασφαλίζει τις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς, στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικογένεια.

Αξιοποιώντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του μοντέλου λειτουργίας της, η εταιρεία επιτυγχάνει οικονομικά οφέλη τα οποία μετακυλά στον τελικό καταναλωτή, δίνοντας νέα διάσταση στην έννοια του value-for-money. Χωρίς φυσικά καμία έκπτωση στην ποιότητα των προϊόντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα