La Casa de Papel: Το νέο teaser για την 4η σεζόν

Επιστρέφει στο Netflix η αγαπημένη ισπανική σειρά La Casa De Papel με τον Καθηγητή, την Τόκιο και τους αγαπημένους ήρωες που έχουν αποκτήσει στην Ελλάδα ένα φανατικό κοινό. Αυτό είναι το νέο teaser.

Το νέο teaser της δημοφιλούς σειράς La Casa De Papel είναι γεγονός και οι αγαπημένοι ήρωες επιστρέφουν από τις 3 Απριλίου και πάλι στη μικρή οθόνη. Είναι η τέταρτη σεζόν της ισπανικής σειράς και το νέο teaser κορυφώνει την

αγωνία πριν την πρεμιέρα.

«Πού είναι ο Professor», ρωτάει η επιθεωρήτρια Σιέρα. Η κυνηγός του Καθηγητή και της ομάδας των επαναστατών ληστών, ρωτάει εάν θέλουμε να υπερασπιστούμε την πλευρά της και σημειώνει ότι έχουμε την ευκαιρία, σταματώντας την αντίσταση.

Το La Casa De Papel προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 προ τριετίας. To Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς τον Δεκέμβριο του 2017 και μέσα σε χρόνο ρεκόρ είχε τη δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη σειρά που πέτυχε να κατοχυρώσει το βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018.

Είναι το χρονικό της μεγάλης ληστείας, όπου οκτώ ληστές κλείνονται στο Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης κρατώντας ομήρους το προσωπικό και μια ομάδα επισκεπτών μαθητών με σκοπό να παραμείνουν για έντεκα μέρες.

Σκοπός τους είναι να τυπώσουν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Φορούν κόκκινες στολές και μάσκες με το πρόσωπο του Σαλβαντόρ Νταλί και οι ληστές φέρουν ονόματα πόλεων που τα χρησιμοποιούν για ψευδώνυμα:

Βερολίνο, Ελσίνκι, Τόκιο, Μόσχα, Ναϊρόμπι, Όσλο, Ντένβερ και Ρίο.

Το απίστευτο σχέδιο ανήκει στον Καθηγητή που απέναντί του έχει τη Ρακέλ, την αστυνομικό - διαπραγματεύτρια με την οποία ξεκινά σχέση.

Επιστροφή λοιπόν στις οθόνες για το La Casa De Papel από τον Απρίλιο. Επί του παρόντος, το teaser της σειράς για την 4η σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα