Jumbo: Σε αυτές τις περιοχές επιστρέφει με click inside, μετά τις βαριές απώλειες

Μετά τις βαριές απώλειες και τη βουτιά τζίρου που φτάνει το 34% το μήνα Φεβρουάριο που κατέγραψε η Jumbo, η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε ότι θα εφαρμόσει το click inside σε καταστήματα συγκεκριμένων περιοχών και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο Κρήτης και Κόρινθο.

Οι περιφερειακές ενότητες Ηρακλείου και Κορινθίας σύμφωνα με την τελευταία

κοινή υπουργική απόφαση εντάσσονται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου και οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις επιτρέπεται να λειτουργούν μόνο με τη διαδικασία του click away. Ωστόσο, οι επιχειρήσεις πώλησης υποδημάτων, ενδυμάτων, και βιβλιοχαρτοπωλείων επιτρέπεται να λειτουργούν και με τη διαδικασία του click inside.

Σε αυτό ακριβώς βασίστηκε και η αλυσίδα Jumbo, η οποία διαθέτει μεταξύ άλλων είδη ένδυσης, υπόδησης και βιβλία – χαρτικά, γι’ αυτό και ανακοίνωσε από τον ιστότοπό της ότι τα συγκεκριμένα καταστήματα, σε αυτές τις περιοχές, θα λειτουργήσουν μέσω του click inside.

Ακολουθούν οι οδηγίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας:

Παρακαλούμε επιλέξτε κατάστημα και ακριβή ώρα προσέλευσης. Το ραντεβού ισχύει μόνο για 1 άτομο.

Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, θα λάβετε άμεσα email & sms επιβεβαίωσης και 2 ώρες πριν το ραντεβού σας θα λάβετε email & sms υπενθύμισης του ραντεβου.

Ωράριο λειτουργίας :

Δευτέρα έως Σάββατο: 08.00-17.30

Ωράριο επιστροφών:

Υγιή προϊόντα: Τρίτη εως Παρασκευή 08:00-17:30

Ελαττωματικά προϊόντα: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 14.00 - 17.30

Επιλέξτε κατάστημα

Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ - Ηράκλειο Κρήτης, Λ. 62 Μαρτύρων 193 & Λευκωσίας & Ρεστιβάκη - Jumbo
Κατάστημα Jumbo Ηρακλείου Κρήτης, Λ. 62 Μαρτύρων 193

Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ - Κόρινθος, 82ο χλμ Παλ. Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου - Jumbo
Κατάστημα Jumbo Κορίνθου, 82ο χλμ Παλ. Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου

Αν τελικά θα εφαρμοστεί η παραπάνω απόφαση και για πόσες μέρες αναμένεται να φανεί τις επόμενες ημέρες.

Πάντως η χρήση του click inside φαίνεται ότι μάλλον είναι μονόδρομος για τη εταιρεία, η οποία μόλις χθες ανακοίνωσε ότι "πέρυσι τον Φεβρουάριο του 2020, όλα τα καταστήματα, σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιούμαστε, ήταν ανοιχτά, ενώ επιπλέον, οι πωλήσεις για τον μήνα αυτό είχαν επηρεαστεί θετικά, λόγω της εποχικότητας του εορτασμού των Αποκριών, ο οποίος ολοκληρώθηκε αρχές Μαρτίου".

Φέτος τον Φεβρουάριο, από το δίκτυο των 52 καταστημάτων στην Ελλάδα, 30 καταστήματα στις "κόκκινες" περιοχές της Ελλάδας (Αττική, Πάτρα, Χαλκίδα και Θεσσαλονίκη) παρέμειναν κλειστά στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, οδηγώντας σε συνολικές απώλειες 55% για τη μητρική.

Η Διοίκηση της εταιρείας καταλήγει, αναφέροντας πως, "σήμερα, με τα 30 καταστήματα στην Ελλάδα από τα 52 να παραμένουν κλειστά, μία ακόμα Αποκριάτικη περίοδος φαίνεται να χάνεται οριστικά. Η πρόκληση ελέγχου της πανδημίας είναι ακόμη ανοικτή, ώστε να μην χαθεί η περίοδος του Πάσχα, για μία ακόμη χρονιά

Keywords
Τυχαία Θέματα