Instagram: Πότε θα επιτρέπει τη δημιουργία αναρτήσεων από desktop

Όπως αποκάλυψε ένας developer του Instagram, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιχειρεί, ωστόσο, να επεκταθεί στους υπολογιστές, με την παροχή στους χρήστες της δημιουργίας και επεξεργασίας δημοσιεύσεων.

Όλος και περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί το Instagram, καθώς έχει... καθιερωθεί, πλέον, ως μία πολύ διαδεδομένη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μέχρι τώρα αποτελεί μειονέκτημα το γεγονός πως οι αναρτήσεις από

το desktop είναι... ουσιαστικά απαγορευτικές, μιας και το ανέβασμα φωτογραφιών δεν πραγματοποιείται. Πότε Θα επιτρέπει τη δημιουργία αναρτήσεων από desktop το instagram;

Η εφαρμογή, μέχρι τώρα, υπάρχει για χρήση από το κινητό, Android ή iOS, αλλά και από υπολογιστή. Το μόνο κακό είναι ότι από υπολογιστή δεν μπορείτε να ανεβάζετε εικόνες… κανονικά και αυτό φαίνεται πως θα κοιτάξει να το λύσει το istragram.

Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι η εμπειρία του χρήστη στο Instagram είναι «βιώσιμη» μόνο στις κινητές συσκευές, καθώς δεν παρέχεται σχεδόν καμία αποκλειστική δυνατότητα εκτός από τη θέαση των «stories» και των «φωτογραφιών/βίντεο».

Σύμφωνα με έναν developer του Instagram, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιχειρεί, ωστόσο, να επεκταθεί στους υπολογιστές, με την παροχή στους χρήστες της δημιουργίας και επεξεργασίας δημοσιεύσεων.

Τι σημαίνει αυτό; Οι χρήστες του Instagram θα μπορούν να επεξεργαστούν - με τις ώρες - τις φωτογραφίες της επιλογής τους, διακρίνοντας στις μεγάλες οθόνες τους κάθε πιθανή λεπτομέρεια.

Επίσης, ο συγκεκριμένος... αγγελιοφόρος των καλών ειδήσεων έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένα mockups, προκειμένου να σχηματίσει μία εικόνα της νέας δυνατότητας για το Instagram. Σύμφωνα, λοιπόν, με το καινούριο χαρακτηριστικό για τους υπολογιστές, οι χρήστες θα κάνουν drag and drop φωτογραφίες και βίντεο, θα μπορούν, επίσης, να κροπάρουν τα αρχεία, να ενσωματώσουν φίλτρα, να προσθέσουν με ετικέτα φίλους και τοποθεσίες. Γενικότερα, απ’ ό,τι καταλαβαίνετε, η εμπειρία του Instagram σε desktop δεν θα έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από εκείνη στο κινητό.

Σημειώνεται πως δεν δόθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας ή περαιτέρω πληροφορίες, εκτός των ενδεχομένων αλλαγών που ίσως προκύψουν με την εφαρμογή της νέα λειτουργίας σε desktop.

Με όσα ξέρουμε μέχρι τώρα, μπορείτε και τώρα να ανεβάζετε φωτογραφίες σας στο Instagram από τον desktop υπολογιστή σας, αλλά η διαδικασία είναι χρονοβόρα και θα πρέπει να έχετε εγκαταστημένο το Google Chrome... Οπότε, εάν το instagram, απελευθερώσει... τη δημοσίευση φωτογραφιών μέσω υπολογιστή θα λύσει τα χέρια πολλών.

(πληροφορίες από itechnews.gr, techgear.gr)

INSTAGRAMΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣΚΙΝΗΤΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα