H παρουσίαση του iPhone 14 - Πότε βγαίνει στην Ελλάδα

Το iPhone 14 πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά με την Apple να πραγματοποιεί live παρουσίαση στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube και στην εφαρμογή Apple TV, όπου παρουσιάζει όλα τα νέα προϊόντα της.

Το livestream ονομάζεται «Far Out

event» και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα νέα smartphones iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max, όπου έχουν συγκεντρώσει όλο το ενδιαφέρον.

Παρόλα αυτά, δεν σταματάει εδώ, καθώς παρουσιάζει κι άλλα προϊόντα, όπως τα AirPods Pro 2 και το 10ης γενιάς iPad.

{https://www.youtube.com/watch?v=ux6zXguiqxM}

Τα νέα προϊόντα παρουσίασε στην εκδήλωση της Apple o Γενικός Διευθυντής της, Τιμ Κοοκ, ο οποίος καλοσόρισε τους εξ αποστάσεως θεατές.

Τι περιλαμβάνει Το νέο AppleWatch, στην 8η γενιά πλέον και έχοντας κατακτήσει την κορυφή στις πωλήσεις smartwatch παγκοσμίως επί 7 συναπτά έτη, θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, νέες προσόψεις με πρωτότυπα και ελκυστικά θέματα. Βελτιωμένα χαρακτηριστικά του είναι η ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην υγεία και τη φυσική κατάσταση του χρήστη, η ασφάλεια και η συνδεσιμότητα. Το highlight είναι, ωστόσο, η δυνατότητα του καινούργιου AppleWatch για την παρακολούθηση του κύκλου ωορρηξίας, ειδικά για τις γυναίκες. Πολύ σημαντική προσθήκη στις δυνατότητες του καινούργιου AppleWatch είναι η αυτόματη ανίχνευση αυτοκινητιστικού δυστυχήματος.

{https://twitter.com/Apple/status/1562488692320522241}

Στην Ελλάδα ενδέχεται να δούμε τα νέα προϊόντα της Apple στα καταστήματα τις επόμενες εβδομάδες, προς τα τέλη του μήνα ή αρχές Οκτωβρίου.

Στην αμερικανική αγορά, τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά χωρίς κάρτα SIM, η οποία αντικαθίσταται από την ψηφιακή κάρτα eSIM που μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε άλλη συσκευή στην περίπτωση κλοπής ή απώλειας.

#APPLE #IPHONE #ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Phone 14 - Πότε, Ελλάδα,Phone 14 - pote, ellada