H αναγέννηση των Goody's ξεκίνησε... από το Μοναστηράκι

Ένα νέο είδος καταστήματος στο Μοναστηράκι αποτελεί το «στοίχημα» του αμερικανικό fund CVC Capital Partners για τη νέα εποχή του Goody's

Το αμερικανικό fund CVC Capital Partners, που

απέκτησε στις αρχές του χρόνου το 92,8% της Vivartia, κάνει ήδη τα πρώτα βήματα για τον μετασχηματισμό των θυγατρικών της - των Goody’s, Everest και La Pasteria.

Η αρχή έγινε από τη γνωστή αλυσίδα Goody's Burger House, η οποία «ποντάρει» πλέον σε νέου τύπου καταστήματα, πολύ μικρότερα σε έκταση απ' ότι εκείνη των Goody's Burger House.

Στόχο του fund είναι η ταχύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών όσων κινούνται στην καρδιά της Αθήνας, αλλά και η λειτουργία των καταστημάτων ως σημείο αναφοράς.

Κάπως έτσι προέκυψε το πρώτο Goody's Burger Spot στην Ελλάδα στο Μοναστηράκι, ενώ αν το εγχείρημα αποδειχθεί επιτυχημένο, δεν αποκλείεται κι η περαιτέρω επέκτασή του.

Η χρονική συγκυρία που συντελείται η στροφή της εταιρείας Goody’s σε μικρότερα καταστήματα δεν είναι τυχαία, καθώς οι Αμερικανοί του CVC Capital Partners επιδιώκουν να πρωτοστατήσουν στην εστίαση.

Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που δρομολογήθηκε η συγχώνευση των εταιρειών Goody’s, Everest, La Pasteria και Evercat.

Keywords
Τυχαία Θέματα