Gatwick: Άνοιξε το αεροδρόμιο- Δείτε βίντεο με το drone που προκάλεσε το... χάος!

Το αεροδρόμιο Γκάτγουικ στο Λονδίνο άρχισε να επαναλειτουργεί. Μετά από ώρες ταλαιπωρίας, ανοίγει με περιορισμένο αριθμό πτήσεων.

Οι επιβάτες καλούνται να ελέγχουν με τις εταιρίες τους αν και ποτέ θα πραγματοποιηθεί η πτήση τους. Η easyjet με τη σειρά της ενημέρωσε ότι θα αρχίσει και πάλι της πτήσεις την Παρασκευή, αλλά αναμένεται ότι οι αναχωρήσεις θα περιοριστούν στην αρχή μέχρι να μπει μια σχετικά τάξη.

Από το βράδυ της Τετάρτης είχε προκληθεί χάος στον δεύτερο μεγαλύτερο αερολιμένα του Λονδίνου, λόγω μη επανδρωμένων

αεροσκαφών που θεάθηκαν να πετούν στην περιοχή του αεροδρομίου.

{https://twitter.com/BBCBreaking/status/1076000815968632832}

Το drone που προκάλεσε πανικό

Την πρώτη εικόνα του... τρομοκράτη drone, το οποίο προκάλεσε black out στο αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, έβγαλαν στη δημοσιότητα τα βρετανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η Daily Mail.

Το μικροσκοπικό ιπτάμενο αντικείμενο προκάλεσε γενικό ξεσηκωμό στη βρετανική πρωτεύουσα, θέτοντας εκτός λειτουργίας το αεροδρόμιο, στις εγκαταστάσεις του οποίου εγκλωβίστηκαν χιλιάδες ταξιδιώτες, μετά την αναστολή και ματαίωση δεκάδων πτήσεων.

Σύμφωνα με έναν από τους υπευθύνους του αεροδρομίου, κάθε φορά που δινόταν εντολή να λειτουργήσει το αεροδρόμιο, το drone εμφανιζόταν στον ουρανό.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ειδικές δυνάμεις του στρατού, εμπειρογνώμονες, ειδικοί και άλλες υπηρεσίες, καθώς οι αρμόδιοι αδυνατούν να εντοπίσουν τον δράστη και να αντιληφθούν τα κίνητρά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα