Exit poll εκλογές 2019: Αποτελέσματα για τις εκλογές στις 21:00 από την Singular Logic - Λίγα λεπτά για το exit poll

Το exit poll αναμένεται να βγει σε λιγα λεπτα, ενώ η πρώτη εκτίμηση από τη Singular Logic θα ανακοινωθεί λίγο αργότερα, στις 9 το βράδυ. Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία και το Dikaiologitika News παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις για τις εθνικές εκλογές 2019.

Κλείνουν

οι κάλπες και ολοκληρώνεται η διαδικασία για τις εκλογές 2019. Οι πολίτες κατά χιλιάδες πηγαίνουν στα εκλογικά κέντρα στα οποία ανήκουν προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για τις βουλευτικές εκλογές 2019. Στις 7 το απόγευμα αναμένεται το exit poll, ενώ η πρώτη εκτίμηση από τη Singular Logic θα ανακοινωθεί λίγο αργότερα, στις 9 το βράδυ.

UPD: Exit poll: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα εκλογών 2019

Οι επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείο Εσωτερικών για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών 2019 αναμένεται να γίνουν από τον υπηρεσιακό υπουργό, Αντώνη Ρουπακιώτη.

Παράλληλα μέχρι τις 23.00 το βράδυ θα υπάρχουν οι πρώτες ασφαλείς σταυροδοσίες.

Το Dikaiologitika News, όπως έκανε και στις ευρωεκλογές, έτσι και σήμερα θα είναι δίπλα στον αναγνώστη με Live Blogging. Γίνετε «ανταποκριτές» μας στέλνοντας την γνώμη σας, φωτογραφίες και βίντεο για την εκλογική διαδικασία. Το Dikaiologitika News θα είναι δίπλα σας και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κατά την σημερινή εκλογική διαδικασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα