Eurovision 2020: Θα γίνει online μέσω You Tube - Μετέχουν όλοι οι καλλιτέχνες

Eurovision 2020: Μπορεί να ακυρώθηκε ο διαγωνισμός της Γιουροβίζιον λόγω κορονοϊού, όμως, τελικά θα πραγματοποιηθεί αλλιώς: Με όσους καλλιτέχνες επρόκειτο να μετέχουν και online μέσω youtube.

Μπορεί φέτος Eurovision με τον πατροπαράδοτο τρόπο να μην έχουμε, αλλά στις 16 Μαΐου, έπειτα από πρωτοβουλία του Διευθύνοντα Συμβούλου της Eurovision,

αποφασίστηκε να γίνει μία μεγάλη γιορτή με το σύνθημα «Μένουμε Σπίτι».

Οι 41 καλλιτέχνες που επρόκειτο να είναι φέτος στο στάδιο της Ολλανδίας, θα είναι στο σπίτι τους, αλλά θα τραγουδήσουν με πάρα πολύ πάθος, όρεξη και αγάπη στους εκατομμύρια οπαδούς της Eurovision που θα είναι σπίτια τους.

Το γεγονός αυτό θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού της Eurovision στο YouTube.

Είχε προηγηθεί η επίσημη ανακοίνωση της ακύρωσης του διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision 2020, λόγω κορονοϊού, με τους υπεύθυνους να αναφέρουν ότι ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το 2021. Η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοφωνικών Εκπομπών (EBU), η οποία διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση, δήλωσε ότι ακυρώνει το Eurovision 2020, καθώς ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη.

«Με βαθιά μας λύπη ανακοινώνουμε την ματαίωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ», ανέφεραν σε ανακοίνωση. «Είναι αδύνατον να συνεχίσουμε με την live εκδήλωση όπως είχε σχεδιαστεί», είχαν αναφέρει σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα