Euroleague: Πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό, η Μονακό «άλωσε» το ΣΕΦ

Μάικ Τζέιμς και Ελί Οκομπό έβαλαν μαζί 42 πόντους, για να οδηγήσουν τη Μονακό σε θρίαμβο στο ΣΕΦ (81-76) απέναντι στον Ολυμπιακό που γνώρισε την πρώτη φετινή του ήττα σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά από εννέα νίκες, μετά από θριάμβους επί του Παναθηναϊκού, της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης

και της Μπασκόνια, ήρθε η ώρα για να γνωρίσει ο Ολυμπιακός την πρώτη του ήττα στη σεζόν 2022/23.

Η Μονακό μπήκε με αποφασιστικότητα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έπαιξε με χαρακτήρα και θάρρος και πήρε το αποτέλεσμα (81-76) για την πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague πιάνοντας ταυτόχρονα τους Πειραιώτες στο 4-1.

Οι Μονεγάσκοι στηρίχθηκαν για ακόμα μία φορά στον ηγέτη τους, τον Μάικ Τζέιμς, ωστόσο ο Ελί Οκομπό ήταν αυτός που έδωσε το κάτι παραπάνω στο κομμάτι του σκοραρίσματος.

Ο Τζόρνταν Λόιντ και ο Τζον Μπράουν ακολούθησαν, σε μια βραδιά που είχε δεκάδες εναλλαγές στο σκορ, σε μια βραδιά που η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έδειξε ικανή για μεγάλα πράγματα στη φετινή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, γέμισε το γήπεδο με τις εμφανίσεις του, όμως κάποια στιγμή θα ερχόταν και το αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι Πειραιώτες είχαν πρόβλημα στο ριμπάουντ, δυσκολεύθηκαν να ματσάρουν την αθλητικότητα των αντιπάλων τους, είχαν σημαντικούς τους παίκτες σε όχι καλή κατάσταση και θα πρέπει να σταθούν γρήγορα στα πόδια τους για να ρεφάρουν την επόμενη εβδομάδα, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την αξιόλογη Βαλένθια.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-17, 37-33, 51-56, 76-81

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στην 6η αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Βαλένθια (4/11 στις 21:00), ενώ η Μονακό θα υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα (4/11 στις 22:00).

#ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #Euroleague #ΜΟΝΑΚΟ #ΜΠΑΣΚΕΤ
Keywords
Τυχαία Θέματα