Euro - Εθνική Ελλάδας: Σε ποιο κανάλι θα δείτε το ματς με την Αρμενία

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται απόψε (11/6, 21:45) την Αρμενία στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020.

Η Εθνική Ελλάδας καταποντίστηκε με την Ιταλία και ψάχνει αντίδραση κόντρα στην Αρμενία. Το συγκεκριμένο

παιχνίδι ήταν ανέκαθεν ο στόχος της «γαλανόλευκης» και όχι αυτό με την Ιταλία. Μία ήττα από την Ιταλία μπορεί να θεωρηθεί εντός προγράμματος

Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά τόσο από το Open TV όσο και από το Cosmote Sport 1 HD με σέντρα στις 21:45.Στα αγωνιστικά, ο Άγγελος Αναστασιάδης σκοπεύει και θα κάνει κι άλλες αλλαγές.

Η βασικότερη από αυτές είναι το σχήμα που θα παρατάξει την Εθνική. Η Ελλάδα αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1. Ο Μπάρκας θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια.

Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Κώστας Μανωλάς και Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Υπάρχει μία σκέψη να χρησιμοποιηθεί ο Κουρμπέλης δίπλα στον αρχηγό της Εθνικής και παίκτη της Άρσεναλ, αλλά δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Μαυρίας και στα αριστερά θα προτιμηθεί ο Κούτρης, μετά και τον τραυματισμό του Σταφυλίδη. Στα χαφ, οι Ζέκα και Σάμαρης θα έχουν τον πρώτο λόγο να αποτελέσουν το δίδυμο.

Αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα με την επιλογή του Κουρμπέλη για το κέντρο της άμυνας. Ο Μασούρας θα είναι σίγουρα στα εξτρέμ, ο Φορτούνης σε θέση επιτελικού και ένας εκ των Μάνταλου ή Μπακασέτα θα παίξει επίσης στα άκρα.

Στην κορυφή της επίθεσης θα προτιμηθεί ο Κουλούρης, που θα είναι και ο μοναδικός προωθημένος.

Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια της αναμέτρησης, αυτά είναι διαθέσιμα από το πρωί (10:00) της Τρίτης στον σταθμός Ειρήνη μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα και στη Θύρα 12 από τις 15:00 έως την ώρα έναρξης αγώνα.

 Πηγή: sportime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα