Disney+: Ο αντίπαλος του NETFLIX βγήκε στον «αέρα»

Το Disney+ η νέα συνδρομητική τηλεόραση όπου φιλοδοξεί να γίνει το αντίπαλος δέος του NETFLIX, έκανε σήμερα 12 Νοεμβρίου παγκοσμίως πρεμιέρα, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ και η συνδρομή του είναι άκρως ανταγωνιστική.

Η Disney+ έβγαλε στον αέρα την συνδρομητική υπηρεσία με όνομα, Disney+. Την πρώτη χρονιά στην υπηρεσία θα υπάρξουν 25+ original

σειρές και 10+ ταινίες /specials, 7.500+ επεισόδια παλιών σειρών, 100+ πρόσφατοι τίτλοι ταινιών και συνολική βιβλιοθήκη με πάνω από 400 τίτλους ταινιών.

Πρωτότυπο υλικό θα δούμε απ' όλα τα brands της εταιρείας - Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic - μεταξύ των οποίων τα "The Mandalorian", μια μίνι σειρά "Toy Story", live-action του "Lady and the Tramp" και το "The World According to Jeff Goldblum".

Η νέα συνδρομητική πλατφόρμα online streaming της Disney+, Disney+ στις ΗΠΑ και ήδη μετρά σχεδόν 2 εκατ. συνδρομητές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας αναλύσεων Jumpshot, λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα η υπηρεσία μετρούσε 1,9 εκατ. συνδρομητές από προπαραγγελίες στις ΗΠΑ, ξεπερνώντας τις προσδοκίες.

Οι εκτιμήσεις της Disney είναι πως η Disney+ θα κυμανθεί «κάπου μεταξύ των 60 – 90 εκατ. συνδρομητών σε διεθνές επίπεδο, έως το 2024».

Το κλασικό «πακέτο» συνδρομής είναι 6,99 δολάρια το μήνα ή 69,99 δολάρια το χρόνο.

Disney: η υπηρεσία μας δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά

Στο μεταξύ, λίγες ώρες πριν μπει στην… πρίζα η συνδρομητική on demand υπηρεσία της Disney τα στελέχη της εταιρείας μοιράστηκαν τα πρώτα τους συμπεράσματα από την πιλοτική λειτουργία της Disney+ στην Ολλανδία.

Περίπου για δύο μήνες το κοινό της Ολλανδίας είχε τη δυνατότητα να πάρει χωρίς χρέωση μια πρώτη ιδέα για το τι φέρνει η νέα πλατφόρμα και ταυτόχρονα ο κολοσσός της ψυχαγωγίας είχε την ευχέρεια να εξάγει τα πρώτα συμπεράσματά του.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους η πλατφόρμα κατάφερε να προσελκύσει ένα μεγάλο και αρκετά διαφορετικό μεταξύ του κοινό, ενώ οι πιο δημοφιλείς παραγωγές στο πειραματικό αυτό χρονικό διάστημα ήταν η σειρά «Marvel’s Agents of SHIELD», που απευθύνεται σε κοινό 18-49 ετών. Στη δεύτερη θέση ήταν η σειρά “The Suite Life of Zack & Cody”, που απευθύνεται σε έφηβους, ενώ την τρίτη θέση βρέθηκε το καρτούν “Disney’s Mickey Mouse Clubhouse”, μια παραγωγή που απευθύνεται ξεκάθαρα στα παιδιά.

«Υποθέταμε ότι η καταναλωτική μας βάση θα αποτελείται από διαφορετικούς τύπους χρηστών, που δεν θα επικεντρώνεται σε ένα μόνο από τα brands που διαθέτουμε στην πλατφόρμα μας. Τα αποτελέσματα της Ολλανδίας είναι μια ωραία επιβεβαίωση αυτού που θέλουμε να πετύχουμε» ήταν το σχόλιο των στελεχών της Disney+.

Ταινία στο Disney+ και ο Αντετοκούνμπο

Κινηματογραφική ταινία για τον MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο ετοιμάζει η Disney βρίσκεται στο νέο συνδρομητικό τηλεοπτικό δίκτυο της Disney+

Η ταινία θα παρουσιάζει την ζωή και την σταδιοδρομία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ καθώς η ιστορία του παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο σταρ των Milwaukee Bucks, γιος μεταναστών από τη Νιγηρία, γεννήθηκε στην Αθήνα ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα πριν κλείσει τα 18.

Η ταινία, η οποία θα ονομαστεί πιθανότατα όπως το ψευδώνυμο του Αντετοκούνμπο, «Greek Freak», είναι η τελευταία ταινία μεγάλου μήκους από την δημιουργική ομάδα της Disney+ για τη συνδρομητική πλατφόρμα Disney+.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα