Delivery: Τα... μαζεύει από την Ελλάδα η ουκρανικών συμφερόντων Rocket

Μόλις λίγους μήνες έπειτα από την είσοδό της στην ελληνική αγορά, η Rocket Delivery, ουκρανικών συμφερόντων, ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ότι σταματάει τη λειτουργία της στη χώρα μας

Με ανακοίνωση που έστειλε σε συνεργάτες και εργαζόμενους της εταιρείας, η Rocket Delivery απέδωσε τη συγκεκριμένη κίνησή της στις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, -για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη

πληροφόρηση από την εταιρεία-, έκαναν λόγο για σοβαρά οικονομικά προβλήματα του βασικού της μετόχου.

Eτσι, μένουν στον «αέρα» δεκάδες διανομείς με τους οποίους είχε συνάψει συμφωνία η ουκρανική εταιρεία και όσες εκκρεμότητες υπάρχουν με αυτούς (μισθούς, αποζημιώσεις), με το θέμα να βρίσκεται ήδη στις αρμόδιες Αρχές του υπουργείου Εργασίας.

Η Rocket είχε μπει στην ελληνική αγορά μόλις το καλοκαίρι του 2021, στο πλαίσιο της γενικότερης επέκτασής της στην Ευρώπη, και ειδικότερα σε χώρες όπως η Γαλλία, η Ολλανδία, η Κύπρος και η Πορτογαλία.

Στην Ελλάδα το project έτρεχε η θυγατρική της, «Ρόκετ Ντελίβερι» Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, η οποία συστάθηκε τις 25 Μαΐου 2021, με έδρα την Αγία Παρασκευή.

Μέχρι σήμερα η εταιρεία εξυπηρετούσε τις εξής περιοχές:

Κέντρο Αθήνας Αγία Παρασκευή Χαλάνδρι Παπάγου Νέο Ψυχικό Ψυχικό Καλλιθέα Ρέντη Πειραιά

Ταυτόχρονα, η Rocket βρισκόταν παράλληλα σε συζητήσεις για παράδοση παραγγελιών από μίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η Rocket ιδρύθηκε το 2018 στην Ουκρανία και είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής εφαρμογή στην τοπική αγορά με παρουσία σε 28 πόλεις και 18 περιφέρειες της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα