Daily Mail: Απουσία Πούτιν από τον ετήσιο αγώνα χόκεϊ επί πάγου, νέες φήμες για την υγεία του

Τα σενάρια για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν πληθαίνουν, ειδικά μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Πούτιν θα απουσιάσει από τον ετήσιο αγώνα χόκεϊ επί πάγου, όπου συνηθίζει να δίνει το παρών εδώ και αρκετά χρόνια, εγείροντας μια νέα ίντριγκα σχετικά με την υγεία του μετά τις φήμες για ιατρικά προβλήματα.

Ο Ρώσος πρόεδρος έχει συνηθίσει να λαμβάνει μέρος σε έναν ετήσιο αγώνα χόκεϊ

επί πάγου, όμως φέτος θα χάσει την εκδήλωση στο Εθνικό Φεστιβάλ της Νυχτερινής Λίγκας Χόκεϊ της Ρωσίας.

Η απουσία του από τον εορταστικό αγώνα χόκεϊ επί πάγου έχει εγείρει νέες αμφιβολίες για την υγεία του.

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail, ο Ρώσος πρόεδρος ταξίδεψε στο Σότσι, όμως αρνήθηκε να πάρει μέρος στον ετήσιο αγώνα χόκεϊ επί πάγου, ο οποίος θεωρείται ο αγαπημένος του και έχει χρησιμοποιηθεί ως μοχλός προπαγάνδας για να δείξει ότι χαίρει άκρας υγείας.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, ενώ «αναμενόταν» να συμμετέχει στον αγώνα, επέλεξε να στείλει ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα με το οποίο εύχεται «καλή επιτυχία στις παγομαχίες και ας νικήσει ο καλύτερος».

Η Daily Mail αναφέρει ότι ο Πούτιν απουσίαζε μόνο μία φορά μέσα σε μία δεκαετία, με αποτέλεσμα αυτή να είναι η δεύτερη απουσία του.

Τον Μάιο του 2021, ο Πούτιν καυχιόταν ότι το χόκεϊ επί πάγου του προσέφερε μακροζωία και χρησιμοποίησε την εμφάνισή του για να σβήσει τις φήμες για την υγεία του τότε.

Η Daily Mail προσθέτει ότι το συγκεκριμένο γεγονός μπορεί να μην ήταν ανησυχητικό από μόνο του, αλλά λόγω του πολέμου, του οικονομικού αποκλεισμού που βιώνει η Ρωσία και των σεναρίων που διακινούνται, ενδέχεται να υπάρχει σημαντικό θέμα στην υγεία του.

Με βάση το βρετανικό δημοσίευμα, ο Πούτιν εικάζεται ότι νοσεί από Πάρκινσον, γιατί δυτικοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι έχουν δει το χέρι του να τρέμει σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες και ιδιαίτερα μετά την έναρξη του πολέμου.

#ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ_ΠΟΥΤΙΝ #ΥΓΕΙΑ #ΡΩΣΟΣ #ΑΘΛΗΜΑ #Daily_Mail #ΑΓΩΝΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Daily Mail, Απουσία Πούτιν,Daily Mail, apousia poutin