Champions League: Οι ημέρες και οι ώρες των αγώνων ΑΕΚ και Παναθηναϊκού αν περάσουν στα playoffs

Η UEFA έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των αγώνων των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού αν περάσουν στα playoffs του Champions League.

Πιο αναλυτικά, λίγες ώρες μετά την κλήρωση των playoffs του Champions League

τόσο στο «μονοπάτι» των πρωταθλητών (Champions Path), όσο και σε αυτό των μη πρωταθλητών (League Path), η UEFA δημοσιοποίησε τις ώρες και τις ημέρες των αγώνων που θα δώσουν η ΑΕΚ (με Αντβέρπ) κι ο Παναθηναϊκός (με Μπράγκα/Μπάτσκα Τόπολα), εάν προσπεράσουν στον γ’ προκριματικό Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Μαρσέιγ αντίστοιχα.

Εάν η ΑΕΚ αποκλείσει την πρωταθλήτρια Κροατίας, θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Βελγίου την Τρίτη 22 Αυγούστου στην Αμβέρσα (22:00) και την Τετάρτη 30 Αυγούστου στην «OPAP Arena» (22:00).

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός, εφόσον καταφέρει να περάσει τη Μαρσέιγ, θα παίξει εκτός έδρας στις 23 Αυγούστου (22:00) με τον νικητή του ζευγαριού Μπράγκα-Μπάτσκα Τόπολα, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τρίτη 29 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο (22:00).

Σε κάθε περίπτωση, προτεραιότητα για τις δύο ομάδες έχουν τα παιχνίδια απέναντι σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Μαρσέιγ αντίστοιχα, με τους «πράσινους» να έχουν εξασφαλισμένη παρουσία στους ομίλους του Europa League.

#CHAMPIONS_LEAGUE #ΑΕΚ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #PLAY_OFFS
Keywords
Τυχαία Θέματα