Celine Dion: Έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα για συναυλία

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας COURAGE WORLD TOUR η Celine Dion έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για να πραγματοποιήσει συναυλία στις 31 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ.

Η περιοδεία της Celine Dion ξεκίνησε επίσημα στις 18 Σεπτεμβρίου στο Κεμπέκ και αποτελεί την πρώτη

περιοδεία της μετά από 10 χρόνια. Για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνονται χώρες όπως η Μάλτα, η Ελλάδα και η Κύπρος.

Συνολικά το «Courage World Tour» θα περάσει από σχεδόν εκατό πόλεις σε όλο τον κόσμο. Το ομώνυμο άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου 2019 και σε αυτό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα κομμάτια «Imperfections», «Lying Down» και «Courage». Η ποπ σταρ έχει πουλήσει 250 εκατομμύρια άλμπουμ κατά τη διάρκεια της 35χρονης καριέρας της, ενώ έχει κερδίσει πέντε βραβεία Grammy, δύο βραβεία Oscar, επτά American Music Awards, 20 Juno Awards (Καναδάς) και 40 βραβεία Félix (Κεμπέκ).

Τα τελευταία χρόνια είχε δώσει 1.100 παραστάσεις στο Las Vegas στο The Colosseum του Caesars Palace. Σταμάτησε τις εμφανίσεις της εκεί ώστε να μπορέσει να κάνει την περιοδεία COURAGE WORLD TOUR.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της Celine Dion στην Αθήνα ξεκινά αυτή την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα