Bόμβα Δ. Καμμένου: Κατάπτυστο και ελεεινό το κείμενο της συμφωνίας

Αποφασισμένος να τραβήξει στα άκρα την κόντρα με την κυβέρνηση για το Σκοπιανό ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. «Ελεεινή και κατάπτυση η συμφωνία» δηλώνει

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας ΑΝΤ1 χαρακτήρισε κατάπτυστο και ελεεινό το κείμενο της συμφωνίας για το Σκοπιανό και στο ερώτημα αν θα στηρίξει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί και να την υπερψηφίσει.

«Είναι

κατάπτυστο και ελεεινό το κείμενο της συμφωνίας για το Σκοπιανό που έχει έρθει στην Βουλή, δεν μπορεί να σταθεί.Αν ψηφιστεί από την Βουλή των Σκοπίων, που δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν διότι θα πάρουν πάνω από 30 δις από την είσοδο τους στην ΕΕ και άλλους οργανισμούς, θα πρέπει σε έξι μήνες να περάσει από την ελληνική Βουλή, αλλά αν δεν περάσει θα πρέπει να πέσει η Κυβέρνηση».», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος.

Και συνέχισε: «Η συμφωνία δίνει γλώσσα, ταυτότητα και όνομα, πρόσβαση στην ΑΟΖ του Αιγαίου και απαγορεύει ως και να κάνει μια χώρα συλλαλητήρια κατά του άλλου Κράτους και τέλος δεν σου επιτρέπει να υπαναχωρήσεις».

Ερωτηθείς αν θα στηρίξει ή μη της πρότασης μομφής της ΝΔ κατά της Κυβέρνησης, ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι δεν θα απαντήσει πριν ακούσει όλην την συζήτηση στην Βουλή, τονίζοντας ωστόσο ότι «αν δεν είχα αποφασίσει τι θα κάνω, δεν θα ήμουν σοβαρός άνθρωπος».

Keywords
Τυχαία Θέματα