Billie Eilish: Ποζάρει αλλα Μονρόε και στέλνει ισχυρό μήνυμα: «Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, πάντα μπορεί να σε εκμεταλλευτούν»

Για το νέο της single με τίτλο «Your Power», το οποίο αναφέρεται στην κακοποιητική σχέση μεταξύ ενός νέου ανθρώπου με κάποιον μεγαλύτερο, μίλησε στη Vogue η 19χρονη Billie Eilish υποστηρίζοντας ότι όλοι οι συνομηλίκοί της είχαν βιώσει κάποια σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά.

«[Το τραγούδι] δεν αφορά πραγματικά ένα άτομο» λέει η ίδια εξηγώντας ότι θύμα δεν πέφτει κάποιος μόνο στη μουσική βιομηχανία. «Όχι μάγκα,

είναι παντού». «Δεν ξέρω ένα κορίτσι ή μια γυναίκα που δεν είχε μια περίεργη εμπειρία ή μια πολύ κακή εμπειρία. Και οι άνδρες - τα νεαρά αγόρια υφίστανται εκμετάλλευση συνεχώς».

«Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, ποια είναι η ζωή σου, η κατάστασή σου, πόσο δυνατός είσαι, πόσο έξυπνος είσαι. Μπορεί πάντα να σε εκμεταλλευτούν» είπε για να προσθέσει ότι κορίτσια που είχαν πολύ αυτοπεποίθηση και ισχυρή βούληση βρέθηκαν στη θέση του θύματος.

«Και είναι τόσο ενοχλητικό, ταπεινωτικό και αποθαρρυντικό να βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση του να σκέφτεσαι και να συνειδητοποιείς ότι "τώρα με κακοποιεί"» σημείωσε στη συνέντευξή της.

Το κορίτσι - φαινόμενο μίλησε επίσης και τη σχέση του εαυτού με το σώμα. «Όλα έχουν σχέση με αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά» υπογραμμίζει η τραγουδίστρια. «Αν θέλετε να κάνετε χειρουργική επέμβαση, πηγαίνετε.

Αν θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα που κάποιος πιστεύει ότι σας μεγαλώνει, φορέστε το. Εάν αισθάνεστε ότι φαίνεστε καλά, τότε φαίνεστε καλά», συμπλήρωσε.

Λατρεύω αυτές τις φωτογραφίες και μου άρεσε η φωτογράφηση» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το βρετανικό περιοδικό, όπου την βλέπουμε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Η 19χρονη τραγουδίστρια, που συνηθίζει να ντύνεται με φαρδιά ρούχα, φωτογραφήθηκε για το τελευταίο τεύχος της Vogue με ξανθά μαλλιά αλά Μέριλιν Μονρόε, με ροζ εσώρουχα και καπαρντίνα.

Όπως λέει η ίδια αγαπάει τη «νέα» της σέξι εμφάνιση. Όσο για τις ξανθιές της μπούκλες είπε: «Νιώθω περισσότερο γυναίκα, κάπως». Το περιοδικό αναφέρει ότι η Eilish είναι λάτρης της δεκαετίας του 1940 και των pin-up της δεκαετίας του 1950, ενώ η ιδέα για το εξώφυλλο ήταν δική της.

Η αλλαγή στο στυλ

Στις φωτογραφίες, η καλλιτέχνιδα για πρώτη φορά δεν είναι ντυμένη με υπερμεγέθη ρούχα, αλλά αντιθέτως εμφανίστηκε με μια τολμηρή εμφάνιση με εσώρουχα, κορσέ και κάλτσες.«Κάθε φορά που έβγαινε από το καμαρίνι, όλο το προσωπικό ένιωθε δέος και ήταν εντυπωσιασμένοι από την ομορφιά της, την ηρεμία της και την εμπιστοσύνη που μας έδειχνε», αποκάλυψε η διευθύντρια μόδας της Βρετανικής Vogue, Dena Giannini για τη δουλειά της με την διάσημη ποπ σταρ.

Η Eilish δημοσίευσε επίσης τις φωτογραφίες στο instagram της, λέγοντας ότι ήταν πολύ χαρούμενη που συμμετείχε στη δημιουργία του σετ φωτογραφιών του περιοδικού. Το τεύχος του περιοδικού με την τραγουδίστρια στο εξώφυλλο θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Billie Eilish έχει ήδη εκπλήξει τους θαυμαστές της με τις ριζοσπαστικές της στυλιστικές επιλογές και εξακολουθεί να το κάνει, καθώς την βλέπουμε να είναι βαμμένη ξανθιά.

 

Κάτοχος Grammy στα 18

Το 2020 η Billie Eilish, μόλις στα 18 της χρόνια, με την εικονοκλαστική ποπ της και το σκοτεινό σύμπαν της, αναδείχθηκε απρόσμενα για αρκετούς η μεγάλη νικήτρια των Grammy του 2020, επικρατώντας σε τέσσερις από τις σημαντικότερες κατηγορίες στην 62η τελετή των περίβλεπτων βραβείων της αμερικανικής μουσικής σκηνής.

Το πρώτο της σινγκλ με τίτλο »Ocean Eyes» κυκλοφόρησε το 2016 μέσω της πλατφόρμας SoundCloud και έχει συγκεντρώσει πάνω από 411 εκατομμύρια ακροάσεις στο Spotify μέχρι τον Noέμβριο του 2019. Το πρώτο της ΕΡ με τίτλο »Don’t Smile At Me» κυκλοφόρησε στις 11 Αυγούστου 2017, και κατατάχθηκε ως χρυσός δίσκος.

Λόγω της τεράστιας επιτυχίας του EP της, η Apple Music ονόμασε την Άιλις καλλιτέχνιδα »Up Next» για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2017. Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο »When We All Fall Asleep, Where Do We Go» κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου 2019.

Το άλμπουμ έφτασε στην πρώτη θέση των καταλόγων επιτυχιών σε διάφορες χώρες, όπως οι Η.Π.Α, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Ελλάδα και άλλες, με πολλές επιτυχίες από το άλμπουμ να φτάνουν στις πρώτες θέσεις του καταλόγου, όπως το When the Party’s Over, Wish You Were Gay, Bury a Friend, και η μεγάλη επιτυχία Bad Guy. Είναι η πρώτη και η μόνη καλλιτέχνιδα μέχρι στιγμής που γεννήθηκε την δεκαετία του 2000 με τεράστιες επιτυχίες. Η Άιλις έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου για τον μοναδικό της ήχο στην μουσική και το ιδιαίτερο στιλ της.

Keywords
Τυχαία Θέματα