Big Brother: Ο ΣΚΑΪ σκέφτεται να ακυρώσει τον δεύτερο κύκλο μετά το σχόλιο για βιασμό

Το Big Brother είναι ένα από τα προγράμματα που συζητιέται έντονα τόσο στα κοινωνικά δίκτυα όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Το ριάλιτι έκανε πρεμιέρα πριν από περίπου έναν μήνα στον ΣΚΑΪ κι έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρκετές φορές και όχι για καλό λόγο... Ποιες οι σκέψεις του καναλιού για τη συνέχισή της εκπομπής. 

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο υπήρχαν στιγμές και ατάκες που συζητήθηκαν. Αποκορύφωμα δεν ήταν άλλο από το εμετικό σχόλιο του παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδη. Υπενθυμίζεται ότι o παίκτης σε συζήτηση που έχει, ακούγεται να λέει σε άλλους δύο συμπαίκτες του «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο, αλλιώς έχει βιασμό».Ο παίκτης εκδιώχθηκε και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελαν την οριστική διακοπή του προγράμματος.

Παρά τις όποιες προτροπές για διακοπή και παρέμβαση από το ΕΣΡ, το ριάλιτι εξακολουθεί να σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης στην prime time ζώνη. Ωστόσο, όπως φαίνεται δύσκολα θα δούμε δεύτερο κύκλο επεισοδίων μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει το nassosblog, το κανάλι του Φαλήρου δεν προτίθεται να αγοράσει τα δικαιώματα για δεύτερο κύκλο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα άνθρωποι του καναλιού θεωρούν ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα δημιουργεί πρόβλημα στην εικόνα του σοβαρού και ενημερωτικού προφίλ που έχει χτίσει το κανάλι εδώ και χρόνια.

Απόφαση της ιδιοκτησίας του καναλιού, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι να μην αγοραστούν τα δικαιώματα για δεύτερο κύκλο ανεξάρτητα από τα νούμερα τηλεθέασης που φέρνει. 

Διαβάστε επίσης:

Τέλος η Βάνια από το Καλό Μεσημεράκι; Η ανακοίνωση του Μουτσινά μέσω instagram (pic)

Keywords
Τυχαία Θέματα