Big 4: Ξεκίνησε η κρίσιμη συνάντηση για το «αύριο» του ελληνικού ποδοσφαίρου

Ξεκίνησε η πολυσυζητημένη συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη, Γιάννης Αλαφούζος και Ιωάννης Μελισσανίδης. Παράλληλα, παρόντες θα είναι και οι Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς και άλλοι.

Πρώτος στη συνάντηση έφτασε ο Ιβάν Σαββίδης! Λίγο μετά τις 13:45 έφτασε στο Μεγάλη Βρετάνια ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης

Γραμμένος ο οποίος πέτυχε στο λόμπι τον Ιβάν Σαββίδη. Οι δύο άντρες αγκαλιάστηκαν τα είπαν για μερικά δευτερόλεπτα και στην συνέχεια ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφυγε από το ξενοδοχείο.

Ο Εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ έφτασε στο «Μεγάλη Βρετάνια» του Συντάγματος λίγο μετά τις 14:00 για να συμμετάσχει στην πολυσυζητημένη συνάντηση. Στις 14:14 εμφανίστηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Το παρών κανονικά έδωσε και ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου ο οποίος έφτασε στο ξενοδοχείο στις 14:25.

Πρώτος για το ραντεβου στην αίθουσα Grand Ballroom έφτασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ έφτασε στις 14:53. Μετά τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο Μεγάλη Βρετάνια εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Τελευταίος εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος επέστρεψε στο ξενοδοχείο μιας και εμφανίστηκε από νωρίς το μεσημέρι πριν φύγει για ένα δικό του επαγγελματικό ραντεβου.

Παρόντες θα είναι και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA).

Keywords
Τυχαία Θέματα