Aυτοκίνητο καρφώθηκε σε τζαμαρία στη Θεσσαλονίκη: «Το εγγονάκι μου, του έχουν βάλει πλέγμα», λέει ο παππούς της 16χρονης (βίντεο)

Aυτοκίνητο καρφώθηκε σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο ανήλικα κορίτσια και η οδηγός η οποία λιποθύμησε από το σοκ. Ο παππούς της 16χρονης που τραυματίστηκε συγκλονίζει λέγοντας πώς η εγγονή του έχει μεγάλο δρόμο μπροστά της.

Το περιστατικό συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το όχημα, ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα

να εισβάλει σε κατάστημα της περιοχής.

Ο παππούς της 16χρονης μίλησε στο mega για την κατάσταση της 16χρονης που παρασύρθηκε το αμάξι στις Συκιές.

«Το εγγονάκι μου, ο Θεός να βάλει το χέρι του. Τού έχουν βάλει πλέγμα, είναι βαθιά τα τραύματα και ο παιδοχειρουργός από το Ιπποκράτειο ότι έχουμε μεγάλο δρόμο. Το παιδί μόλις γυρνούσε από το σχολείο και περνούσε από το σημείο και την χτύπησε το αμάξι. Η οδηγός μιλούσε στο κινητό. Είμαστε σε απόγνωση. Έχει χτυπήσει στα πόδια, έκανε 3 ώρες χειρουργείο. Δεν έχω πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορώ να πάω, έχω μιλήσει με τη μητέρα της. Αυτό που μιλάνε στα κινητά είναι μάστιγα», ανέφερε ο παππούς της.

Δείτε βίντεο:

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΑΤΥΧΗΜΑ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ #ΤΖΑΜΑΡΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα