Amita: Ένας χυμός φυσικά μοναδικός εδώ και 40 χρόνια

Χυμοί: Μας χαρίζουν δροσιά, γεύση και ενέργεια στο πρωινό, στο σχολείο, στη δουλειά, στο δρόμο, στον ελεύθερο χρόνο.

Υπέροχοι και απολαυστικοί, ειδικά το καλοκαίρι που ο οργανισμός μας έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ενυδάτωση, οι χυμοί αποτελούν κομμάτι της καθημερινής μας διατροφής. Ποιος θα έλεγε «όχι» σε ένα δροσερό, θρεπτικό ρόφημα με τη γεύση που αγαπά; Εξάλλου, δεν είναι μόνο τα οφέλη που προσφέρουν οι χυμοί στον οργανισμό μας. Μπορούμε να επιλέγουμε τα συστατικά που θέλουμε σε έναν χυμό, ανάλογα με τη

γεύση που επιθυμούμε κάθε φορά ή την εποχή του χρόνου.

Κι όταν μιλάμε για χυμό, μια λέξη έρχεται πρώτη στο μυαλό: η Amita, ο πρώτος συσκευασμένος χυμός που παράχθηκε στην Ελλάδα. Αγαπημένος χυμός για μικρούς και μεγάλους, με έμπνευση τη φύση και επίκεντρο την αγάπη και τη φροντίδα. Ένας χυμός γεμάτος αγάπη, απόλαυση και αφοσίωση. Ένας χυμός πάντα και για πάντα… φυσικά μοναδικός. Βρίσκεται μέσα σε κάθε σπίτι και σε κάθε οικογένεια εδώ και δεκαετίες. Φέτος η Amita συμπληρώνει 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά! Από το 1983 έως σήμερα, ο αγαπημένος μας χυμός, με έμπνευση τη φύση και επίκεντρο την αγάπη και τη φροντίδα, έχει κερδίσει την προτίμηση των Ελλήνων για την απολαυστική του γεύση και αναλλοίωτη ποιότητα. Κάθε στιγμή, κρύβει μέσα της μια γουλιά Amita. Μια γουλιά με 40 χρόνια μοναδικότητας, πρωτοπορίας και καινοτομίας.

Η Amita λανσάρεται το 1983 και γίνεται ο πρώτος συσκευασμένος χυμός στην Ελλάδα. Δέκα χρόνια αργότερα, το 1993, λανσάρεται ο πρώτος πολυβιταμινούχος χυμός, η Amita Motion, που είναι ο πρώτος σε προτίμηση πολυβιταμινούχος χυμός των Ελλήνων. Το 1995 η Amita πρώτη κυκλοφορεί σε συσκευασία με καπάκι. Δεν χρειάζεται πλέον ψαλίδι για να ανοίξει ο χυμός. Το 1998 λανσάρεται ο πρώτος παιδικός χυμός, η Amita Fun ενώ το 2020 έρχεται η Αmita Free, μία νέα προϊοντική σειρά που ακολουθεί το trend «free from», χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με γλυκαντικό από το φυτό stevia σε τρεις νέες γεύσεις. Δυο χρόνια, το 2022, η Amita γίνεται ο πρώτος συσκευασμένος χυμός με μη αποσπώμενο καπάκι στην ελληνική αγορά.

Η γκάμα των προϊόντων της Amita διαθέτει μεγάλη ποικιλία γεύσεων και προσφέρει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, ενώ περιλαμβάνει 100% φυσικούς χυμούς, νέκταρ και φρουτοποτά. Η Amita αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση συσκευασμένου χυμού στην αγορά: οι επιλεγμένες πρώτες ύλες και οι άριστες διαδικασίες εμφιάλωσης εξασφαλίζουν ποιότητα, υπέροχη γεύση και όλη την απόλαυση, με τις απαραίτητες βιταμίνες, συμβάλλοντας σε μία ισορροπημένη διατροφή.

Στην μακρόχρονη αυτή πορεία ο πήχης διατηρείται ψηλά καθώς παραμένουν πάντα σταθερά τα στοιχεία που κάνουν την Amita «Φυσικά Μοναδική». Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak®.

Όσο και εάν αλλάζει η ζωή, η γεύση της θα είναι φυσικά μοναδική!

Η σχέση αγάπης και φροντίδας της Amita με τον Έλληνα καταναλωτή είναι άρρηκτη εδώ και 40 χρόνια, αναδεικνύοντας το γεγονός πως η Amita είναι ο χυμός όλων. Ένας χυμός γεμάτος αγάπη, απόλαυση και αφοσίωση. Γιατί όσο κι αν αλλάζει η ζωή, η γεύση της παραμένει για μια ζωή… φυσικά μοναδική!

{Αmita | Το story της ζωής! - YouTube}

Σημαντικό οικονομικό και κοινωνικό αποτύπωμα, με αγάπη στο περιβάλλον

Όλα τα προϊόντα Αmita παράγονται στο εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι, το μεγαλύτερο ελληνικό εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών. Από εκεί φτάνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε περισσότερα από 113 χιλιάδες σημεία, με όλη την αγάπη, το πάθος και το μεράκι των ανθρώπων της που φροντίζουν καθημερινά να εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα σε κάθε χυμό. Οι συσκευασίες είναι 100% ανακυκλώσιμες. Πρώτοι στον κλάδο των συσκευασμένων χυμών στην Ελλάδα, η Amita διέθεσε στην αγορά συσκευασίες με μη αποσπώμενο καπάκι σε όλο το εύρος του χαρτοφυλακίου της.

Τα νέα καπάκια των συσκευασιών έγιναν μη αποσπώμενα, για να μπορούν να συλλέγονται και να ανακυκλώνονται μαζί με την συσκευασία, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στη φύση. Είναι πρακτικά και εύκολα στη χρήση, ενώ συμβάλλουν στην ανακύκλωση 193 τόνων πλαστικού. Κάθε χρόνο η Coca-Cola Τρία Έψιλον θέτει όλο και πιο αυστηρούς στόχους στην ενεργειακή κατανάλωση, καθώς κρατά τη δέσμευσή της για συμβολή στον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής.

#AMITA #ΧΥΜΟΣ #ΧΥΜΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα