Allou! Fun Park: Μαρτυρία 22χρονης τραυματία μέσα από το νοσοκομείο (βίντεο)

Μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε μετά τον τραυματισμό που είχε στο Allou! Fun Park, μια 22χρονη κοπέλα μιλά για το περιστατικό που έγινε στο γνωστό λούνα παρκ.

Η 22χρονη κοπέλα, που τραυματίστηκε όταν μαζί με την παρέα της είχε το σοκαριστικό ατύχημα με το τρενάκι στο οποίο επέβαιναν σε γνωστό λούνα παρκ της Αθήνας, πήρε εξιτήριο, από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν, το απόγευμα της Παρασκευής.

Σε βίντεο τραβηγμένο μέσα στο νοσοκομείο, η 22χρονη αναφέρει

χαρακτηριστικά ότι πριν από μήνες, οπότε είχε ξαναπάει στο ίδιο λούνα παρκ, έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες στο συγκεκριμένο τρενάκι, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει στοιχείο της έρευνας.

Στο μεταξύ, υποβασταζόμενος από το πατέρα του πήρε εξιτήριο ο 25χρονος με τα 12 ράμματα στο κεφάλι του. Είναι ο πρώτος από τους τέσσερις τραυματίες του ατυχήματος στο Allou! Fun Park το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης όταν φέρεται να εκτροχιάστηκε το τρενάκι και οι επιβάτες του εκσφενδονίστηκαν.

Όπως φαίνεται και στο βιντεο, ο 25χρονος μετακινείται με τεράστια δυσκολία ενώ με τη βοήθεια του πατέρα του εισέρχεται στο ταξί.

Σήμερα έγινε αυτοψία του ανεξάρτητου πραγματογνώμονα, του τεχνικού συμβούλου που όρισαν οι οικογένειες των τραυματιών καθώς και του τεχνικού συμβούλου της εταιρείας, προκειμένου να ερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες του ατυχήματος.

Στην εντατική εξακολουθεί να νοσηλεύεται μια 20χρονη κοπέλα, ενώ σοβαρή παραμένει και η κατάσταση της υγείας του 23χρονου που διαγνώστηκε με ρήξη σπλήνας.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ με τη μαρτυρία της 22χρονης μέσα από το νοσοκομείο:

Δείτε το βίντεο με τον πρώτο τραυματία που πήρε εξιτήριο:

{https://www.youtube.com/watch?v=qTGfmmfarhQ}

#ALLOU_FUN_PARK #ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ #ΛΟΥΝΑ_ΠΑΡΚ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΒΙΝΤΕΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Allou Fun Park, Μαρτυρία 22χρονης,Allou Fun Park, martyria 22chronis