Alfa Romeo: Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει την αθέατη πλευρά της F1

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, 500 επαγγελματίες της Alfa Romeo F1 Team ORLEN εργάζονται με γνώμονα την τελειότητα σε κάθε επίπεδο.

Ξεκινάει από σήμερα το πρώτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Beyond the Visible» όπου το ευρύ κοινό θα απολαύσει τη γεμάτη δράση καθημερινότητα περισσότερων από 500

ανθρώπων της ομάδας Alfa Romeo F1 Team ORLEN, που δουλεύουν ακατάπαυστα για να πετύχουν στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο “Before we hit the ground”, αποκαλύπτονται οι εξαντλητικές διαδικασίες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος. Οι εβδομάδες πριν την έναρξη της χρονιάς είναι κρίσιμης σημασίας, με όλα τα μέλη της ομάδας να εργάζονται με τη μέγιστη ένταση και συγκέντρωση. Είναι μια περίοδος με δυνατά συναισθήματα, έντονη δράση και σωματική όσο και ψυχική προετοιμασία. Τίποτα όμως απ’ όλα αυτά μέχρι σήμερα δεν έβγαινε στο προσκήνιο.

Για αυτό το λόγο η Alfa Romeo αποφάσισε να τολμήσει με το “Beyond the Visible” να αποκαλύψει όλα όσα συμβαίνουν πριν ανάψουν τα πράσινα φώτα για τον πρώτο αγώνα της σαιζόν. Κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων προετοιμασίας όλοι και όλα κινούνται γύρω από έναν κοινό στόχο: την καλύτερη δυνατή επίδοση. Πρωταγωνιστές του πρώτου επεισοδίου είναι τα στελέχη που εργάζονται ώστε να καθορίσουν τις στρατηγικές και τους στόχους που θα οδηγήσουν στη μέγιστη αποδοτικότητα της ομάδας.

Ο Alfa Romeo F1 Manager, Cristiano Fiorio δήλωσε πώς «είναι ένα φιλόδοξο πρόγραμμα το οποία εκφράζει απόλυτα τις αξίες της μάρκας μας. Η Alfa Romeo από την ίδρυση της εκφράζει το Ιταλικό αθλητικό πνεύμα, το οποίο διαχρονικά μεταφέρει με δυναμικούς όσο και ξεχωριστούς τρόπους σε όλους τους φίλους του αυτοκινήτου. Το πρόγραμμα “Beyondthe Visible” αποτελεί έναν από αυτούς, ο οποίος είναι απόλυτα πιστός στο DNA της μάρκας».

{https://www.youtube.com/watch?v=7QxJO22Z8HA}

#ΦΟΡΜΟΥΛΑ_1 #ΣΕΙΡΑ #ALFA_ROMEO #ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Alfa Romeo, Πρεμιέρα,Alfa Romeo, premiera