40 θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής

40 θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής.

Ανακοίνωση για την πρόσληψη για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς:
α) είκοσι επτά (27) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
(μέχρι 34 ημερομίσθια ανά άτομο) ΥΕ κατηγορίας στις ελαιοκομικές περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Δυτικής Αττικής και Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία θα απασχοληθούν μέχρι και τις 30-11-2018

και

β) δεκατριών (13) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
(μέχρι 60 ημερομίσθια ανά άτομο) ΥΕ κατηγορίας στις ελαιοκομικές περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Δυτικής Αττικής και Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία θα απασχοληθούν μέχρι και τις 30-11-2018

Α) Οι υποψήφιοι πρέπει:
1. Να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
3. Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των άλλων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό τους περιορισμούς του άρθρου 1 παρ. 1 του ν.2431/1996. Γίνονται επίσης δεκτοί Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαποί που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων κατά το γένος και τη συνείδηση αποδεικνύεται με άλλους τρόπους (ν.δ.3832/1958).

Β) Κάθε συνεργείο ψεκασμού το οποίο θα συσταθεί από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Νήσων θα απαρτίζεται από το μηχανοκίνητο μεταφορικό μέσο του βυτίου και βυτίο ψεκασμού 700 τουλάχιστον λίτρων, ψεκαστική αντλία με δύο ακροφύσια και σωλήνες μήκους τουλάχιστον 50 μέτρων . Θα πρέπει επίσης να είναι εφοδιασμένο με 2 ψεκαστήρες πλάτης για τις περιπτώσεις μη πρόσβασης αυτού σε ελαιοκτήματα. Κάθε μηχανοκίνητο μεταφορικό μέσο μπορεί να είναι ελκυστήρας ή ΦΙΧ και θα απαρτίζεται από έναν (1) οδηγό και δύο (2) ψεκαστές . Χρέη αρχιεργάτη στα μηχανοκίνητα συνεργεία εκτελεί ο οδηγός του μηχανοκίνητου μεταφορικού μέσου. Το ανωτέρω εργατοτεχνικό προσωπικό είναι υποχρεωμένο να τηρεί τα μέτρα ασφαλείας και τους κανόνες που διέπουν την ορθολογική χρήση των εντομοκτόνων κατά την προετοιμασία και την εφαρμογή των ψεκασμών για τα οποία θα λάβει γνώση και εγγράφως με την υπογραφή της πρόσληψης από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Νήσων

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Α.Ο υποψήφιος με την αίτησή του πρέπει να υποβάλει:
1. Φωτοαντίγραφο: των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας.
2. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων οικογενειών: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου δήμου ή κοινότητας στα δημοτολόγια των οποίων είναι γραμμένοι ή βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης που χορηγείται από τα ΚΕΠ μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εθνικού Δημοτολογίου [(ΟΠΣΕΔ)-ΚΥΑ 7228/2014 (ΦΕΚ 457/τ
Β'/25-2-2014)], πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων) συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) (Ν. 4316/2014 (ΦΕΚ 270/24.12.2014/τ.Α).

Προκειμένου για αλλοδαπούς: (α) Εφόσον είναι μόνιμα εγκατεστημένοι οικογενειακώς στην Ελλάδα: Αντίστοιχο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης αρμόδιας αλλοδαπής αρχής, πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων ) συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) (ν. 4316/2014 (ΦΕΚ 270/24.12.2014/τ.Α).

(β) Εφόσον δεν είναι μόνιμα εγκατεστημένοι οικογενειακώς στην Ελλάδα: Αντίστοιχο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης αρμόδιας αλλοδαπής αρχής του κράτους της ιθαγένειας του οποίου έχουν, πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων) συνοδευόμενο από έγγραφο αρμόδιας αλλοδαπής αρχής ( αντίστοιχο της ΑΣΠΕ ή άλλο), σύμφωνα με το οποίο θα βεβαιώνεται ή πιστοποιείται, κατά τις διατάξεις του δικαίου του αλλοδαπού κράτους, η πολυτεκνική ιδιότητα του πολύτεκνου γονέα και τέκνου πολυτέκνου(ν.2431/1996 και υπ' αριθμ. 3/2014 απόφαση της Ολομέλειας ΑΣΕΠ, ν. 4316/2014 (ΦΕΚ 270/24.12.2014/τ.Α).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Προκειμένου για την απόδειξη της πολυτεκνίας απαιτείται απαραιτήτως η προσκόμιση και των δύο, κατά περίπτωση, προαναφερόμενων δικαιολογητικών. Σε
αντίθετη περίπτωση δεν θα αναγνωρίζεται το αντίστοιχο κριτήριο πολυτεκνίας.

Επιπλέον, οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολύτεκνων οικογενειών, προκειμένου να δηλώσουν ότι κατά το τρέχον ημερολογιακό έτος δεν έχει προσληφθεί στον ίδιο φορέα άλλο μέλος της ίδιας οικογένειας κάνοντας χρήση της πολυτεκνικής ιδιότητας, οφείλουν να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986 με το ανωτέρω περιεχόμενο.
Οι γονείς που απέκτησαν την πολυτεκνική ιδιότητα κατά τις διατάξεις των ν. 860/1979 και 3454/2006 τη διατηρούν ισοβίως και απολαμβάνουν ισοβίως τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτή, τα τέκνα τους όμως προστατεύονται και απολαμβάνουν τα σχετικά δικαιώματα για όσο διάστημα διαρκεί η πολυτεκνική ιδιότητα έστω και του ενός γονέα.

Ο πολύτεκνος υποψήφιος βαθμολογείται με πενήντα (50) μονάδες για κάθε ένα (1) τέκνο του. Η βαθμολογία υπολογίζεται μόνο στα ζώντα μέλη της οικογένειας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικώς με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά απευθύνοντάς την προς τη Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού Περιφέρειας Αττικής, Λ. Συγγρού 80-88 - 11741 Αθήνα. (τηλ. επικοινωνίας: 213 2065 831, 155).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων στο κατάστημα της Υπηρεσίας μας Περιφέρεια Αττικής -Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού (Λ. Συγγρού 80-88, Αθήνα).

Η προκηρυξη εδω

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιφέρεια Αττικής,perifereia attikis