1ο Κραυξίδειος Δρόμος- Τα έσοδα θα διατεθούν στην Ελληνική Αντικαρκινική Eταιρία

Διεξήχθει ο “1ος Κραυξίδειος αγώνας δρόμου” στον Κραννώνα, μια περιοχή στα όρια του δήμου Κιλελέρ. Τα έσοδα της εκδήλωσης πηγαίνουν στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας.

«Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, είναι ελπιδοφόρο και αισιόδοξο να βλέπεις μια ολόκληρη περιοχή να συμμετέχει σε έναν αγώνα δρόμου για ιερό σκοπό.

Ο 1ος Κραυξίδειος αγώνας δρόμου είναι το καλύτερο μήνυμα για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, ότι έννοιες όπως η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός, η συμμετοχή

και η ανιδιοτελής προσφορά, είναι ακόμη επίκαιρες και οφείλουμε όλοι τέτοιες προσπάθειες να τις στηρίζουμε με κάθε τρόπο, ιδιαίτερα όταν μέσα από αυτές αναδεικνύεται και η πολιτιστική μας κληρονομιά».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Ο κ. Κέλλας συνέχισε:

«Θέλω να συγχαρώ την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας, καθώς το έργο που παρουσιάζει είναι σπουδαίο και βρίσκεται πάντα κοντά σε τέτοιες δράσεις. Η παρουσία της σε αυτή την εκδήλωση δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα».

Προς τους συμμετέχοντες ο Τομεάρχης δήλωσε:

«Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό τον αγώνα, καθώς αγκάλιασαν θερμά την εκδήλωση, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην επιτυχή έκβασή της.

Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα όχι μόνο για την περιοχή του Κραννώνα, αλλά για ολόκληρο το Νομό, καθώς συναντώνται η αλληλεγγύη με την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Εύχομαι ολόψυχα αυτή η εκδήλωση να καταστεί θεσμός και παρόμοιες δράσεις να γίνονται όλο και συχνότερα σε όλη τη χώρα».

Πηγή: tinealarissa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα