Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Ουαρντά!


Τη στιγμή που ο Λούμπος Μίτσελ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Γαλλία για να ολοκληρώσει την απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε από τη Ρεν, και ενώ ο Πρίγιοβιτς από τη Λέγκια πλησιάζει στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει ακόμα μια μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Άμρ Ουαρντά του Παναιτωλικού, καθώς ο Δικέφαλος, όπως είναι γνωστό τις τελευταίες μέρες προχώρησε την υπόθεση του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, βάζοντας την σε καλό δρόμο.

Σύμφωνα

με πληροφορίες του SDNA, το deal για τη μεταγραφή του Ουαρντά μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΟΚ έχει κλείσει με τους δύο συλλόγους να δίνουν τα χέρια, ενώ και ο 23χρονος Αιγύπτιος εξτρέμ έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία πάνω στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του.

Το μόνο που απομένει για να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή είναι να πέσουν οι υπογραφές, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων δύο ημερών. Ο παίκτης βρίσκεται στην Γκαμπόν με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και πρόκειται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Το συμβόλαιο του Ουαρντά με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA θα είναι διάρκειας 3,5 ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα