Υπογράφει στην Άρσεναλ Έλληνας αμυντικός

09:11 3/1/2018 - Πηγή: Pagenews

Πώληση-βόμβα φαίνεται πως είναι έτοιμος να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κώστα Μαυροπάνο, καθώς ο έγκριτος σε μεταγραφικά θέματα Αντώνης Οικονομίδης αναφέρει στο twitter πως ο νεαρός άσος βρίσκεται στο Λονδίνο για την Άρσεναλ και αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του deal!

Oι «κανονιέρηδες» φέρεται να έχουν καταθέσει «χρυσή» πρόταση στην ομάδα των Ιωαννίνων για τον Μαυροπάνο, η οποία ξεπερνάει το ποσό των 2 εκατομμυρίων λιρών, δηλαδή κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Μαυροπάνος, μαζί με τον γιο του Χριστοβασίλη

και τον δικηγόρο του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ταξιδέψει για την Αγγλία από την Πρωτοχρονιά και την Τρίτη (2/1) το ιατρικό τιμ της Άρσεναλ πέρασε τον ποδοσφαιριστή από ιατρικές εξετάσεις.

Μεταξύ άλλων λέγεται πως στη πλευρά του παίκτη έχει μεταφερθεί η προοπτική του δανεισμού στην Βέρντερ Βρέμης, η οποία εξάλλου είχε δείξει ενδιαφέρον για τον 20χρονο στόπερ.

Οι αναρτήσεις του Αντώνη Οικονομίδη στο twitter:

1) Μιας κ κυκλοφόρησε.... Φοβού τον Χριστοβασίλη λοιπόν. Εδώ κ καιρό, έλεγε δεξιά κ αριστερά πως περίμενε πρόταση ξένης ομάδας για Μαυροπάνο. Αυτή την έφερε ο άνθρωπος που μεσολάβησε για την μεταγραφή του νεαρού φορ Καμπετσή από τον Ολυμπιακό στη Ντόρτμουντ το καλοκαίρι (Φάρρας)

— Antonis Oikonomidis (@antoikonomidis) January 3, 2018

2) Κοινός τόπος; Ο scout που είχε πάρει τον Καμπετσή στη Ντόρτμουντ, Sven Mislintat, είναι εδώ και 1 μήνα chief scout της Αρσεναλ. Προφανείς οι... αλληλεπιδράσεις. Ο Μαυροπάνος λοιπόν, από μεσημέρι Πρωτοχρονιάς είναι στο Λονδίνο, μαζί με γιο Χριστοβασίλη κ τον δικηγόρο του ΠΑΣ.

— Antonis Oikonomidis (@antoikonomidis) January 3, 2018

3) Ετσι τουλάχιστον ισχυρίζονται οι (πολύ) άμεσα εμπλεκόμενοι, αφού πέραν φημολογίας δεν έχει τσεκαριστεί τπτ. Ο Μαυροπάνος έλεγε πως πέρασε ιατρικά χτες (Τρίτη), ο ΠΑΣ λέγεται πως αποδέχτηκε offer 2 εκατ. λιρών, η προοπτική δανεισμού στη Βέρντερ έχει μεταφερθεί στον παίκτη.

— Antonis Oikonomidis (@antoikonomidis) January 3, 2018

4) Μένει να δούμε τι απ' όλ' αυτά ισχύει τελικά, αφού πέραν των πολύ άμεσα ενδιαφερόμενων, δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, παρότι μιλάμε για υπόθεση εβδομάδας (κ βάλε). Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός, προφανώς, είναι off. Ελέω πρότασης (ΠΑΣ δλδ) + επιλογής ποδοσφαιριστή

— Antonis Oikonomidis (@antoikonomidis) January 3, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα