Ξαναμπαίνει για Ανσαριφάρντ ο ΠΑΟΚ

08:26 8/1/2017 - Πηγή: Pagenews

Η απόκτηση επιθετικού βρισκόταν μέσα στις προτεραιότητες του ΠΑΟΚ και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ενδιέφεραν «ζεστά» τον Δικέφαλο, καθώς εξ αρχής βρισκόταν ψηλά στη μεταγραφική λίστα.

Τις τελευταίες ώρες ο ΠΑΟΚ μπήκε ξανά δυνατά στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Ιρανού επιθετικού του Πανιωνίου και υπήρξαν συζητήσεις με όλες της πλευρές, κυρίως με εκείνη του ποδοσφαιριστή προκειμένου

να πειστεί για την προοπτική να μετακομίσει στην Τούμπα και από ότι φαίνεται βγαίνει λευκός καπνός για την μεταγραφή του στην Τούμπα.

Η υπόθεση Ανσαριφάρντ είχε κολλήσει το προηγούμενο διάστημα λόγω των... τρελών οικονομικών απαιτήσεων των μάνατζέρ του από το Ιράν, ενώ ο παίκτης είχε «ψηθεί» από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός όμως είχε ως δυνατό χαρτί μόνο τον Ουζουνίδη τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ διαθέτει μεγαλύτερη οικονομική και διαπραγματευτική ικανότητα για να προσφέρει στον Πανιώνιο τα χρήματα που απαιτούνται, αλλά και να ικανοποιήσει τον 26χρονο επιθετικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα