Βραζιλία: Επίθεση σε σχολείο - 5 παιδιά νεκρά, 15 τραυματίες (vids)


Από την επίθεση τουλάχιστον 5 νήπια κάηκαν ζωντανά και περισσότεροι από 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Το περιστατικό συνέβη στο Innocent Children’s People Municipal Education Centre, στη νοτιοανατολική Βραζιλία.

Ο δράστης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Τουλάχιστον 15 άνθρωποι, παιδιά και ενήλικες, έχουν τραυματιστεί ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.

«Η κατάσταση έχει προκαλέσει μεγάλη

αναταραχή στην πόλη. Πιστεύουμε ότι ένας φρουρός ασφαλείας στο νηπιαγωγείο πυρπολήθηκε και πυρπόλησε παιδιά», δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο διοικητής της στρατιωτικής αστυνομίας John Aparecido Nascimento.

«Τουλάχιστον 5 παιδιά έχουν σκοτωθεί και 15 άνθρωποι νοσηλεύονται, ορισμένοι εκ των οποίων με απειλητικά για τη ζωή τους τραύματα», τονίζει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία. Οι αρχές έχουν στείλει ελικόπτερα για να υποστηρίξουν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ανατριχιαστικές εικόνες από το σχολείο
Ανατριχιαστικές εικόνες με γονείς και πληρώματα έκτακτης ανάγκης έξω από το σχολείο κάνουν τον γύρο του κόσμου στα social media. Ο δράστης πιστεύεται ότι ήταν φύλακας στο σχολείο ενώ τα κίνητρα της τρομακτικής επίθεσης παραμένουν άγνωστα.

Πολλοί έχουν τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρονται σε νοσοκομεία άλλων πόλεων για εξειδικευμένη περίθαλψη. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας μέσα σε λίγα λεπτά.

Vídeo mostra movimentação em frente à creche em MG onde houve incêndio pic.twitter.com/n3IhKtQWSQ

— Casos de Polícia (@CasodePolicia) October 5, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα