Βραχονησίδες Ανθρωποφάγοι: Τι αποκαλύπτει ο νεαρός που ύψωσε τις σημαίες (vid)


Tη σιωπή του έσπασε ένας από τους τρεις νεαρούς που ανάρτησαν τις ελληνικές σημαίες σε πέντε βραχονησίδες γύρω από τους Φούρνους και συγκεκριμένα στον Μικρό και Μεγάλο Ανθρωποφάγο.

Με την ελληνική πλευρά να μιλά για πρόκληση από την πλευρά των Τούρκων οι οποίοι έφτασαν να μιλούν για καταδρομική επιχείρηση σε ελληνικό έδαφος, ο νεαρός Χαράλαμπος Τσαγαλάς μίλησε στο Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1 και έκανε λόγο για μία αυθόρμητη απόφαση.

«Ήταν ξαφνική

απόφαση την ώρα που πίναμε καφέ» είπε ο νεαρός μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και σημείωσε πως «ανεβάσαμε τις σημαίες και ρίξαμε και στεφάνι στη θάλασσα προς τιμήν του Μπαλταδώρου», του σμηναγού που έχασε τη ζωή του.

«Το μήνυμα μας προς τους Τούρκους: ειρήνη σε αυτούς» είπε ο Χαράλαμπος Τσαγαλάς και διευκρίνισε πως δεν έκαναν καμία κίνηση για να προκαλέσουν. Επισήμανε μάλιστα πως αυτή η ενέργειά τους δεν έχει καμία σχέση με πολιτικά κόμματα και σκοπιμότητες, σημειώνοντας πως δεν είναι ανήκουν ούτε σε κόμματα ούτε είναι Χρυσαυγίτες.

Στην ερώτηση για το εάν η ενέργειά τους μπορεί να βλάψει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται στις φυλακές της Τουρκίας, δήλωσε πρόθυμος τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι δύο να πάνε στη θέση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιλντιρίμ: "Κατεβάσαμε ελληνική σημαία από βραχονησίδα"

Η Άγκυρα στήνει σκηνικό... Ιμίων στη βραχονησίδα "Μικρός Ανθρωποφάγος"

Φώτης Κουβέλης: Μία αναχαίτιση μπορεί εύκολα να καταλήξει σε θερμό επεισόδιο

Γιλντιρίμ - Τσαβούσογλου επιμένουν για τη σημαία - Διαψεύδει το Υπουργείο Άμυνας (pics&vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα